Nagy divat az online vásárlás

Már az elmúlt években is meredeken ívelt felfelé az online webáruházak forgalma, azonban az elmúlt egy év nem várt fordulatából kifolyólag berobbant az online piac. Mindenki vásárolni jár a netre, és egyre több termék kerül fel a webáruházak virtuális polcaira.

Én eddig leginkább csak ruhákat, divatcikkeket vásároltam neten, azonban a karanténhelyzet miatt nem szerettem volna áruházakba járni, így felfedeztem a mindent IS kínáló webáruházak világát. Nagy kedvencem lett az expresszbolt com, mert itt olyan cikkeket is találok, amiről azt sem tudtam, hogy szükségem van rá. Jó-jó, mondhatjátok, hogy ha nem tudtam róla, akkor minek veszem meg… de tényleg van egy csomó olyan termék, amiről azt sem tudtam, hogy létezik, mégis ha meglátom, nem tudok nélküle élni.

Ilyen például az expresszboltban kapható alakformáló fűző. Ez volt az a termék, ami miatt megismertem ezt a webáruházat. Jól mutatnak rajtam a pólók, azonban egy feszes fűző karcsúbb és hangsúlyosabb derekat tud varázsolni. Ezen termék alatt jött egy ajánlás a fülhallgató tartóra, amiről nem is gondoltam, hogy létezik, de mivel mindig összegabalyodik a fülhallgató, nagyon hasznos kütyünek tűnt. Ekkor megláttam a Dual USB töltőt is, ami praktikus lenne az éjjeli szekrényem mellé, akkor egy dugaljból tudnám tölteni a telefonomat és a laptopomat is éjszakánként. Ekkor megláttam a napelemes powerbanket, ami 2600 mAh-s, lítiumos kütyü, és tapadókorongjaival felragasztható az autóm szélvédőjére. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen, viszont nagy szükségem lenne rá munkám során, amikor fél napokat is a kocsiban töltök. Így különösebb energiafogyasztás nélkül tölthetném a telefonomat, tehát nagyon öko megoldás. És ha már ott voltam, akkor nem tudtam a webshopban hagyni az univerzális autós telefontartót sem, melyet szintén a szélvédőre, vagy a karosszériára is lehet rögzíteni. Ezáltal mindig láthatóvá válik a navigációm vezetés közben. Valamiért eszembe sem jutott, hogy szükségem lehet rá, de miután beüzemeltem, már el sem tudtam képzelni a vezetést nélküle.

Miután összeszedtem ezeket a cuccokat, a kosárhoz érve megláttam, hogy elértem a 19.990 Ft-os vásárlási limitet, amely fölött a házhozszállítás ingyenessé válik, így már nem is éreztem magam olyan rosszul a bevásárló körutamat követően. Hiszen spóroltam 😉

Hát így működik az impulzus vásárlás online, az ilyen mindent áruló wenáruházak, mint az expresszbolt com, tudják, hogy mire van szükségünk, szuper adatbázissal és eladói érzékkel rendelkeznek. Nem is csoda, hogy így sokunknál divattá vált az online shoppingolás!