A futás egy élmény, mióta ilyen szép és kényelmes cipőben teszem

A futás és én nem álltunk sosem túlságosan közel egymáshoz, mondhatni kifejezetten utáltam futni egészen ezidáig. De idén tavasszal elhatároztam, hogy stresszlevezetésképpen elkezdek kijárni a Városligetbe futni, ha már úgy is ilyen közel van. Ehhez viszont szükségem volt felszerelésre.

futócipő árak

Találtam egy szuper oldalt, aminek segítségével könnyű volt kiválasztani a megfelelő cipőt

Alapvetően nehezen döntök, és nem is szeretek addig döntést hozni, míg számba nem vettem az összes lehetséges opciót. Ezért az, hogy rátaláltam erre az oldalra, a cipoteszt.hu-ra, nagy könnyebbséget okozott. A plázában, ahogy néztem az egekben voltak a normális futócipő árak, ráadásul nem voltak túl segítőkészek az eladók sem, így úgy döntöttem online nézek utána a dolognak.

Mindenképp minőségi cipőt szerettem volna, hiszen tudtam, hogy ha erre nem figyelek oda, könnyen kárt okozhatok a lábamban, és ezt semmiképp nem szerettem volna. Ezen az oldalon pedig csak olyan cipők vannak, amik jó minőségűek és ismert márkáktól származnak. Az oldal lényege, hogy ezeket a cipőket mind letesztelték és készítettek róluk egy értékelést. Ez tartalmazza a személyes véleményüket és tapasztalataikat. Mivel több cipőt is teszteltek, bőven van viszonyítási alapjuk, így relevánsnak gondolom a véleményüket a témában.

A cipőknek egy pontszámot is adtak, mely abból tevődik össze, hogy az egyes kategóriákban úgymond milyen eredményt értek el a cipők. Tehát, hogy mennyire bizonyultak rugalmasnak, strapabírónak, kényelmesnek stb.

Hogy találtam meg a tökéletes cipőt?

Hát így elég egyszerűen, mert célzottan rá is tudtam keresni arra, amilyet szerettem volna. Beállítottam szűrőt az árra, a súlyra, talpvastagságra, és azt is külön kiválasztottam milyen terepen használnám, és kb. milyen gyorsan futok.

Az, hogy milyen terepen futok, talán a legfontosabb szempont a választásnál, hiszen más cipő a megfelelő sima aszfalt és mondjuk erdő esetén. Miután mindent kiválasztottam, ki is dobta azokat a cipőket, amik megfeleltek az általam elvárt kritériumoknak. Két cipő volt, aminek nagyon megtetszett a designja, és ezek közt az összehasonlítás funkciónak köszönhetően választottam. Így már sorra tudtam venni mindent, amiben eltérnek egymástól, és mérlegelve mindent, eldöntöttem, melyik lesz a befutó.

És hogy tudjuk megvenni a cipőket?

Jogos a kérdés, hiszen az említett oldal nem egy webshop, viszont miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő darabot, láthatjuk, kitől tudjuk megrendelni, milyen áron és milyen méretben. Azt is láthatjuk, mennyi különbség van egyik-másik üzlet között az árakat tekintve. Ez néha meglepő is tud lenni, de ezáltal elkerüljük azt, hogy onnan vegyük a cipőt, ahonnan egyáltalán nem éri meg.

Na és hogy szuperál a cipő azóta?

Mert ugye meg is rendeltem a kicsikét, sőt azóta néhányszor volt is már rajtam. Azt kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele. Mondjuk el is vártam, hogy ilyen futócipő árak esetén meglegyen színvonal, de szerencsére nem kellett csalódnom!

Ilyen puha és kényelmes cipő még sosem volt a lábamon korábban! A színe is nagyon tetszik, elég különleges, mégis illik a többi futó cuccomhoz és kellően divatos megjelenést kölcsönöz még futás közben is.

Igazából minden stimmel vele kapcsolatban, amit az oldalon olvastam, és örülök, hogy sikerült ilyen jó ajánlatot kifognom. Ajánlom mindenkinek, hogy nézzen utána alaposan, mielőtt futócipőt vásárol, ha azt szeretné, hogy bosszúságot ne okozzon a futás, csak kikapcsolódást!