Az igazán jó minőségű női táska minden pénzt megér

Az igazán jó minőségű női táska minden pénzt megér – legalábbis nekem. Az ismerősi körömben mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy mennyire oda és vissza vagyok a divatért. Kimondom őszintén, én bizony nem sajnálom magamtól a drágább ruhadarabokat és kiegészítőket sem. Való igaz, nem is heti rendszerességgel ajándékozom meg magamat borsosabb árú, tervezői darabokkal. Ilyenkor persze nem csak magát az anyagot és az előállítási munkát fizeted meg, hanem a nevet is. Sokan úgy gondolják, hogy a presztízs miatt vagyok hajlandó ennyi pénzt elkölteni egy-egy ruhadarabra, de ez nem így van. Nekem minden vásárláskor a minőség az, ami a leginkább számít, és erre nem sajnálom a forintokat.

Persze az, hogy szeretem a divatot, még nem jelenti azt, hogy ész nélkül igyekszem követni, és hogy több ezer darabos ruhatárral rendelkezem. Ami azt illeti, minden vásárlás előtt igyekszem átgondolni, hogy az adott darab mennyire fog passzolni a ruhatáram többi részéhez. Lesz mivel kombinálnom? Elég kényelmes lesz? Valóban előnyös nekem ez a szín/forma? Ezen a kérdéssoron egyébként akkor is végig szoktam futni, amikor cipőt, táskát, vagy bármilyen más egyéb kiegészítőt veszek. Nálam egy új szerzemény ugyanis nem csak 1 évig van használatban, amíg ki nem megy a divatból. Szeretem a régebbi darabjaimat az újakkal kombinálni. Ebből adódóan pedig van olyan ruhám is, amit már lassan 10 éve tudok hordani, és még mindig nem látszik meg rajta az idő.

Ami azt illeti, mostanában inkább az online vásárlásra szoktam rá, hiszen az időm nem igazán engedi, hogy elmenjek boltokba nézelődni. Már egy pár hete gondolkodtam azon, hogy ideje lenne egy új kézitáskát beszereznem, hogy feldobjam kicsit a táskagyűjteményem. Elkezdtem nézegetni a már bejáratott üzleteim webshopját, de némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy nem a megszokott módon fogok keresgélni. Eszembe jutott, hogy ezek a nagy fast fashion márkák már így is épp elég bevételhez jutnak, pandémia ide, vagy oda. Úgy döntöttem tehát, hogy inkább magyar tulajdonú üzlettől venném meg az új kézitáskát, ezzel is támogatva őket ebben a nehéz időszakban. Szerintem helyes döntést hoztam, és ahogy a “női táska” keresőszóra kidobott találatokat nézegettem, találtam is egy roppant szimpatikus webshopot, a cipomarket.hu-t.

A névvel ellentétben én éppen nem a cipőket árusító aloldalukra találtam rá, hanem arra, ahol olasz női táskákat vonultattak fel igazán szép mennyiségben. Rengeteg méretben, stílusban és színben találtam itt táskákat, amelyek között több is megfogott. A többségük ráadásul bőrből készül. Nekem nagyon tetszett, hogy ennyire igényes a felhozataluk. A jó ízlés pedig (a legjobb reményeim szerint) jó szolgáltatásra utal, így hát bizalmat szavaztam a cipomarket.hu-nak a női táska ügyében. Ami azt illeti, iszonyatos nagy mázlim is volt, mert minden olasz női táska le is volt árazva. A legtöbb táska 20%-os kedvezménnyel volt elérhető. Hogy őszinte legyek, kissé elcsábultam, és már rögtön 3 táskát is bedobtam a kosaramba. Az egyik egy kisebb kézitáska volt, majd volt még egy válltáska és a hátitáska is a kosaramban.

női táska

Ha már itt tartottam, gondoltam végignézem a többi termékkínálatot is. Még amikor megnyitottam az oldalt, az feldobott egy kis ablakot, ami arra szólított fel, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre, mert akkor 10% kedvezményt kaphatok a teljes árú cipőkre. Ezt meg is tettem. Egyébként valószínűleg a kedvezmény nélkül is szívesen feliratkoztam volna a levelükre, hátha kapok értesítést, ha új kollekciójuk érkezik. Mindenesetre, ha már jár a kedvezmény, gondoltam a cipőket is meglesem. Bizony itt sem kellett csalódnom a kínálatban. A sportcipőktől kezdve, a bakancsokon, szandálokon és papucsokon keresztül a magassarkúig minden megtalálható a cipomarket.hu-n. A termékekre rá lehet szűrni ár, szín, méret, de még sarokmagasság és a kedvezmény mértéke alapján is.

Ekkor jött az isteni szikra, hogy anyukámnak innen rendeljem meg a szülinapi ajándékát, hiszen úgyis néhány héten belül volt esedékes. Szeretem az anyukámat is szép ruhadarabokkal kényeztetni az ilyen jeles alkalmakon, és általában sikerült jól belőnöm az ízlését és a méretét is. Rá is szűrtem a kisebb sarokméretű cipőkre, és máris megláttam néhány tetszetős párt. Kiválasztottam anyának egy elegánsabb darabot, és ment ez is a kosaramba.

Mielőtt még teljesen elvesztettem volna a fejemet, és mindent tovább dobálok be a kosárba, úgy döntöttem, ideje véglegesíteni a rendelésemet. Ezelőtt viszont szerettem volna többet is megtudni erről a cégről, és arról, hogy milyen visszaküldési lehetőségeim vannak, illetve hogyan zajlik a szállítás, és hogyan tudok fizetni.

Megtaláltam az ügyfélszolgálatuk elérhetőségét, akikhez bármilyen probléma esetén fordulni tudok, illetve a cégjegyzékben is megtaláltam őket, így biztos lehettem benne, hogy hitelesek. Ha nem lenne megfelelő a méret, vagy bármilyen probléma akadna a rendelt termékekkel, akkor azokat cserélik nekünk. Legrosszabb esetben pedig el is tudok állni a terméktől.

Ami pedig a szállítást illeti, a költsége csupán 1000 forint. 60.000 forint összegű rendelés felett pedig ingyenesen szállítanak. 70.000 forintig van mód utánvéttel is fizetni náluk, aminek ráadásul semmilyen plusz költsége nincsen. Sok helyen egy pár száz forintot hozzá szoktak adni még az árra az utánvét miatt.

A váci, esztergomi és győri vásárlók elég kiváltságosak, hiszen nekik személyes átvételre is van lehetőségük. Ez nálam nem játszott, mivel Budapestről nem tudok egyik városba sem elutazni mostanában. Úgyhogy maradt a futárszolgálatos szállítás. Ezt egyébként a GLS csomagküldő szolgálat végzi, akikkel én személy szerint mindig nagyon meg voltam elégedve. Eddig csak jó tapasztalatom volt velük. A szállítás maga a megrendelés visszaigazolását követően általában 2 munkanapon belül megtörténik. Azonban mivel én 4 terméket is rendeltem egyszerre, ez 4 munkanapra is kitolódhat. Engem ez sem zavar, így sem kell túl sokat várnom. Ennek a hírnek egyébként nagyon megörültem, mert már alig vártam, hogy a kezemben tarthassam a szép új táskáimat.

Leadtam hát a rendelést, és meg is kaptam nem sokkal rá a visszaigazoló emailt. A GLS futár 3 nappal később kopogtatott, és hibátlanul megkaptam minden megrendelt terméket. Fel is avattam az egyik szuper új olasz női táskámat még aznap délután, amikor sétálni mentem az egyik barátnőmmel. Mondanom sem kell, a rendelt cipő is nagy sikert aratott anyukámnál. Én pedig boldog voltam, hogy valami olyat ajándékozhattam neki, aminek igazán örül. Meg is kérdezte, hogy hol találtam ezt a szuper cipőt, így hát neki is elküldtem az oldal linkjét. Van egy olyan érzésem, hogy mostantól ő is lelkes vásárlójuk lesz.

Hogy befejezzem ezt a nagy táskavásárlós történetet, mindenkinek nagyon ajánlom a cipomarket.hu webshopját. Remek minőségű, igazán divatos holmikat lehet itt találni, gyors kiszállítással. Én kifejezetten válogatós vagyok, de még így is a fél oldalt összerendeltem volna szívem szerint.