Divat lett masszőrhöz járni? Te mit gondolsz?

A legjobb thai masszázs Budapest belvárosának szívében található, ahol még akkor is fogadtak, amikor csak úgy benéztem a szalonba. Ez azért ritkább, szívesen használom a weboldalukat, ahol könnyen és gyorsan lehet időpontot foglalkozni. Tényleg nagyon egyszerű az egész, van egy időpontot foglalok gomb, arra kattintva megjelenik a két szalon minden adattal, a címen és a nyitva tartáson kívül már itt látni a szalonban dolgozó munkatársakat is. A szalon kiválasztása után a masszázs típusok közül választhatunk, majd pedig megjelenik a szalonban dolgozó masszőrök listája a fotójukkal, nevükkel és a legkorábbi időpontokkal, de akár teljesen más napra is lehet foglalni az összes időpontra kattintva.

Divat lenne a masszázs? Nem gondolnám, minden időben és kultúrában jelen volt már, és nem azért jártak és most sem azért járnak az emberek masszőrhöz, mert az olyan menő lenne. Divat lehet egy ruhadarab, egy felkapott életstílus, egy frizura, de a masszázs arra szolgál, hogy jobban legyünk, akár testi vagy éppen lelki felfrissülésről van szó. Mentálisan és persze fizikailag is hatással tud lenni ránk a stressz, a masszázsnak pedig kimondottan stressz csökkentő hatása van, ezt még tanulmányok is bizonyították. Az is kiderült ebből a kutatásból, hogy az alvásnál is jobb stresszoldó hatása van egy thai masszázsnak. Ezen kívül energikusabbak is azok, akik masszázsra járnak, növeli az állóképességet. Azt már lehet ti is tudjátok, hogy a vérkeringésre is hatással van, aminek köszönhetően a szívünket is erősíti. A thai masszázs más mint a többi masszázs típus, itt olyan nyújtó mozdulatokat alkalmaznak, aminek köszönhetően rugalmasabb lehet a testünk, könnyebb lesz a mozgás.

Ha nem voltál még és te is kipróbálnád, hogy milyen egy igazi thai masszázs Budapesten, akkor menj fel erre az oldalra te is, olvasd el a leírásokat, amiket a különböző szolgáltatásokról és a szalonról találsz. Választhatod te is a tradicionális thai masszázst, amire én szoktam járni, de akár arra is lehetőséged van, hogy egy konkrét testrészt masszíroztasd meg, a kínálatban szerepel talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, és választhatsz különböző olajos vagy akár herbál masszázst is. Szerintem te is látni fogod, hogy egy profi csapat áll az egész mögött, így érdemes belevetni magadat neked is, akár divat, akár nem. Ha pedig neked is bejön úgy mint nekem, kedvezményes masszázs bérleteket is vásárolhatsz. Igazából akár ülő akár fizikai munkát végzel, mindkét esetben ajánlott thai masszázsra járni.

Nagyon érdekes infót is találtam az oldalon, itt tudtam meg, hogy nem csak több mint 1000 éves múltú a thai masszázs, hanem a régi időkben csak kolostorokban végezhették, és kizárólag csak ruhában. Mindig tanul valami újat az ember. A divattal pedig itt nem kell foglalkozni, bár a száraz masszázs az valójában ruhában történik, de nem a saját utcai ruhádban kell lenned, adnak a kezelésre masszázshoz való ruhát. Ami még fontos lehet, hogy ne tele hassal érkezzél a szalonba, egy órával a kezelés előtt már inkább ne egyél, azt pedig nem is kell említenem, hogy alkoholos befolyásoltság alatt ne akarj masszázsra menni. Nagyjából ennyi az, amit be kell tartani ha masszázsra akarsz menni. Remélem, segíthettem neked, és te is megajándékozod magadat egy minden gondot elmulasztó thai masszázzsal.