A ruháim nem áztak el a vízszerelőnek köszönhetően

A divat az önkifejezés egyik formája, de nem csak a jó megjelenés egyik módja. Ez egy nyelv is. Ahogyan öltözködünk, az valamit elárul arról, hogy kik vagyunk, mit értékelünk, és hogyan látjuk magunkat a világban.

Számomra a divat tehát abszolút nem felszínes dolog, hanem művészi értékekkel bír. Szeretem, hogy ennyire kreatív és ötletes tud lenni, de ugyanakkor ennyire egyszerű is. Minden a részletekről és az apró dolgokról szól, amelyek megváltoztatják a megjelenésedet – mint például, hogy tudod, hogyan viseld a hajad vagy hogyan használd a megfelelő kiegészítőket, mivel tudod kihangsúlyozni az előnyös adottságaidat.

Nagyon érdekelnek a divatirányzatok és a piacon megjelenő újdonságok, és azt hiszem, ez a művészet iránti általános kíváncsiságomból fakad. De mindenekelőtt abban hiszek, hogy a ruháknak kényelmesnek kell lenniük, mert a mindennapi életed részét képezik, lehetővé kell tenniük, hogy szabadon mozoghass anélkül, hogy bármi mással kellene foglalkoznod azon kívül, amit az adott pillanatban csinálsz. Tehát nálam egyértelmű, hogy a kényelem és a magabiztos viselet az extremitások és a feszengős szettek előtt van.

Tehát szerintem a divat nem olyasmi, amit vakon kell követni vagy másoktól másolni. Ha kényelmetlenül érzed magad benne, akkor ne viseld! Ha tetszik valami, de nem illik a stílusodhoz, akkor próbáld meg a saját ízlésedhez igazítani! Ne hagyd, hogy bárki megmondja neked, hogyan öltözködj vagy mit viselj! A trendek figyelésében és saját magadhoz igazításában, a saját kulcsdarabjaid megtalálásában rejlik szerintem a kulcs. Ha jellegzetes stílusod van, az is szuper, de ha az eklektikusság jellemez, az is! Kapszulagardrób, fenntarthatóság? Hajrá, külön dicséretes dolog, ha erre is odafigyelsz!

Én nagyon ügyelek a ruháimra és általában hosszú az életük nálam – ezért is estem nagyon pánikba, amikor csőtörésünk volt otthon. Persze nem ez volt az első gondolatom, de be kell valljam, az elsők között volt… Amíg a szüleim próbálták menteni a menthetőt, én szerelőt kerestem, mégpedig az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” keresőkifejezéssel. Szerencsém volt, mert egyből találtam egy oldalt, ahol nagy betűkkel virított a kezdőoldalon, hogy “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében”, és hogy “akár már egy órán belül”. Utóbbi ragadta csak meg igazán a figyelmet – arra gondoltam, hogy ha itt egyetlen órán belül megérkeznek és felmérik a problémát, akkor talán még sincs veszve minden… Nem is gondolkoztunk sokat, inkább tárcsáztuk is gyorsan az oldalon megadott telefonszámot. Egy nagyon kedves hang szólt a vonalban, majd az a rész következett, hogy részletesen, de azért lényegre törően beszámoltuk neki arról, hogy mi történt, és milyen állapotok uralkodnak most a lakásban. Miközben hallgatott, igyekezett minket tanácsokkal is ellátni, hogy a lehető legjobban tudjuk kezelni a helyzetet a segítség kiérkezéséig is, közben pedig tovább kérdezősködött – gondolom próbálta felderíteni, nagyjából hol is lehet a probléma. Igen rutinosnak tűnt, ami a honlapon is olvasható több évtizedes munkatapasztalat után nem is csoda.

Amikor útjára indult a szakember hozzánk, akkor nyugodtunk meg valamennyire, hogy innentől már biztosan jó kezekben lesz az otthonunk, csak tényleg ne legyen túl nagy a kár, és ne kelljen bontani, szétverni mindent. De az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében nem csak azért jó, mert hamar meg lehet kezdeni a munkálatokat, hanem azért is, mert van egy nagyon szuper szerkezetük, aki nem más, mint a csatornakamera. A csatornakamerának köszönhetően pedig megúsztuk az egyik legnagyobb paránkat, azaz amit az előbb említettem: hogy szét kelljen szedni a lakásunkat ahhoz, hogy felderíthető legyen, honnan ered a csőtörés. Micsoda modern eszközök és megoldások! Ezt a kis ügyes szerkezetet csak ledugják a csőbe, és kifejezetten pontosan meg tudja állapítani, hol van a hiba forrása. Így csak azon a ponton kell biztosítani a hozzáférést a csőrendszerhez, miután már biztosan meglett az origója a problémának. Most biztos sokakban felmerülhet, hogy ezt otthoni körülmények között is ki lehet deríteni, nem kell ide az ő kamerájuk, de ez tévedés, mint ahogyan a weboldalon is hangsúlyozzák. Egyrészt ez a kamera külön erre a célra van, nem érdemes a csőben próbálkozni a sajátunkkal, ha elveszik, vagy baja lesz, csak annál nagyobb a kár, az elvesztegetett időről nem is beszélve. Másrészt nem csak felderíteni kell a helyet, hanem utána egyből meg is kezdeni a javítást, ehhez pedig már mindenképpen szakember szükségeltetik – akkor már praktikusabb az elejétől rájuk bízni a munkálatokat.

Örültünk tehát, hogy egyelőre ilyen jók vagyunk időben, és reméltük, hogy a továbbiakban is szerencsével járunk. Imáink meghallgatásra találtak: nem hogy a lakás nem ázott el a gyors beavatkozásnak köszönhetően, de kiderült, hogy nem olyan nagy a baj, két nap múlva már el is felejthetjük. Nagyon boldogok voltunk! Egyfelől azért, hogy így megúsztuk, másrészt a mobilvizszerelo.hu kedvessége és profizmusa miatt. Már korábban, a telefonban is feltűnt ez a szakértelemben, de most mutatkozott csak meg igazán a gyakorlatban. Nem is gondoltam volna, csak remélni mertem, hogy az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” keresés egy ilyen kincshez vezet majd bennünket… Ugyanis az ő elérhetőségük, számuk az tipikusan olyan, amit féltve őrzöl – persze az nem azt jelenti, hogy nem osztod meg másokkal, ahogyan ebben a bejegyzésben is tettem! Ha valamivel elégedett vagyok, azt nagyon szívesen mutatom meg másoknak is – itt pedig meg vagyok győződve, hogy minél többeknek kell megismerniük a cégük szolgáltatásait.

Említettem már, hogy nem csak vízszerelési munkákat tudnak vállalni a szakembereik? A csapatukban profibbnál profibb fűtésszerelők is tevékenykednek, akikhez szintén a legkülönfélébb problémák vagy alapbeállítások esetén tudunk fordulni, akár S. O. S.-ben is.

Szerintem ez egy nagyon hasznos infó lehet másoknak is, legalábbis bízom benne. Nagyon széles körű a repertoárjuk, sokat láttak, tapasztaltak. Nem mellesleg az oldalukon belül csomó elérhető infó van a szolgáltatásaikkal kapcsolatban, illetve azzal, hogy mire érdemes odafigyelni az otthonunk vízhálózatát és fűtésrendszerét illetően. Náluk természetesen minden elvégzett munkára él a garancia, és ha van biztosítónk, akinek szüksége van számlára az elvégzett munkálatokért, akkor garantálom, hogy azt is teljesen jól és pontosan töltik ki, így biztosan fellélegezhetünk ezen a téren.

Ha minden, amire szükséged van, az egy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, akkor a lehető legjobb helyen jársz, vagyis még jobb, ha átkattintasz a linkelt weboldalra és megismerkedsz a mobilvizszerelo.hu profi szolgáltatásaival. Szerintem nem fogsz csalódni, minket szó szerint megmentettek a gyors ügyintézési és javítási folyamatuknak köszönhetően. Az otthonunk pedig azóta is rendben van, így pedig a ruháimat sem kell féltenem.