Divatosan öltözni nem mindig drága mulatság

Nőként mindig is érdekelt a divat – meglepő, igaz? Megértem, hogyha unalmasnak hangzik ez a téma, főleg olyanok számára, akik nem igazán érdeklődnek eziránt.
Úgy tapasztaltam, hogy nagyon sok az előítélet azzal kapcsolatban, hogy mennyire drága hobbi ez: egy vagyonba kerülnek az új ruhák, cipők, ékszerek és minden ilyen.

A helyzet az, hogyha az ember nem figyel, akkor sajnos valóban könnyű sokat költeni, de vannak erre is nagyon jó megoldások: ruhákból gyakran veszek használt darabokat – ezzel nem csak a pénztárcám, hanem a Földet is óvom -, cipők terén pedig igyekszem mindig kuponokkal vásárolni.

Erre a legjobb forrásom a kuponkodok.hu, ahol mindig vannak elérhető ecipo kuponok, továbbá a CCC és Deichmann áruházakhoz is szokott lenni valamilyen kedvezménykód. Mivel cipőből használtat venni annyira nem jó szerintem, ez egy remek áthidaló ahhoz, hogy új is legyen a cipő, de ne is költsünk sokat.

A legutóbb, amikor néztem a kuponkodok.hu oldalát, akkor az ecipo kuponok mellett találtam egy CCC-s Black Friday kupont is, amivel majdnem fél áron vettem meg egy rég áhított cipőt! Mi a jó vétel, ha nem ez?
Persze nincs mindig ekkora mákom, ugyanis a kuponok folyton változnak, de azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy teljes áron még bizony sose vettem cipőt a kuponkodok.hu-nak köszönhetően.

Egyébként most nagyon a cipőkre korlátoztam az írásom, de amúgy a kuponkodok.hu-n nem csak ecipo kuponok vannak. Találsz ott számos ruházati, lakberendezési, könyv- és szépségáruházhoz is kuponokat, szóval kb minden netes rendeléseden tudsz spórolni, ha használod a kódokat a vásárláshoz.

Ugye, hogy így már nem is olyan drága divatosnak lenni?