Ha csinos pelenkát keresel a babádnak, keresd fel ezt az oldalt

Szülővé válásom története egy percben

Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar elér ez az élethelyzet, de igen, nemrég anyukává váltam. Idilli kamaszkorom volt, nem sokkal érettségi után ismerkedtem meg a mostani a férjemmel, akivel első látásra egymásba szerettünk. A mi kapcsolatunk azonban túlélte az idő pórbáját, és évek múltán sem hagyott alább a szenvedély és a szerelem. Így amikor a főiskola elvégeztével összeköltöztünk, felgyorsultak az események. A diplomaosztót előbb egy lánykérés, majd egy esküvő követte. És mire kettőt pislogtam, már várandós voltam az első babánkkal. Ha igazán őszinte vagyok magamhoz, ezt azért nem teljesen így képzeltem el. Az én fejemben a húszas éveim még nem a gyereknevelésről szóltak, hanem a karrierről, és hogy egy kicsit még én is tudjam élni az életemet. Aztán adódott ez a helyzet, és minden annyira természetes volt benne, hogy ma már el sem tudnám ezt képzelni másképp.

Így találtam rá a pelenkás oldalra

A gyerkőccel együtt azonban azt is meg kellett tanulnom, hogyan kell, lehet egy kisgyermekről jól gondoskodni. Így aztán a gyermek körüli ápolószerek, testápolók, pelusok beszerzése és a legmegfelelőbb termékek kiválasztása állandóan porondon van. Egy esetleges kistesó esetén már biztosan mi is sokkal gyakorlottabbak leszünk, de egyelőre együtt csetlünk-botlunk a férjemmel ebben a témában. Nemrég azonban egy ismerősünk ajánlott egy nagyon jó online bababoltot, ahol nagyon jó kis babacuccokat lehet kapni. Én csak pelenkás oldalként szoktam emlegetni, ugyanis minket leginkább a pelenkaválaszték fogott meg igazán. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi éle pelenka létezik a világon, mint ami az oldalon megtalálható! Márpedig a pelenkás oldal nagyon megbízható ilyen szempontból, és tényleg óriási választékot kínál az összes hozzánk hasonló, csetlő-botló induló szülőnek.

Azóta a kedvencemmé vált ez a nagyszerű oldal

Ami nekem a leginkább szimpatikus a pelenkás oldalban, az a kereső funkció. ha valamilyen kulcsszóra szeretnék rákeresni, mert azt szeretném, hogy csak erre a találatra listázzon termékeket az oldal, könnyűszerrel meg tudom tenni. Ugyanakkor a pelenkás oldal kategóriákba rendezi a különböző típusú pelusokat, így aztán a nadrágpelenkától a textilpelenkán át az úszópelenkáig tényleg minden megtalálható a kínálatukban. Gyakorlatilag nincs olyan pelenka típus, amire nem lehet rálelni az oldalon! A pelus találatokat aztán ár vagy név szerint is rendezhetem, illetve külön rá tudok szűrni kizárólag egyes gyártók termékeire. A pelenkás oldalon a felhasználók értékelhetik is a termékeket, így ha egy korábban még ki nem próbált terméket szeretnék megvásárolni, az értékelésekből előzetesen már tájékozódhatok a felhasználók tapasztalatairól. De hogy mit szeretek a leginkább a pelenkás oldalban? Hogy nagyon is jól ismeri a szülőket, és igazi hús-vér embereknek árul portékát.

pelenkás oldal
A pelenkás nagyon nagy segítség az összes hozzánk hasonló, csetlő-botló szülőnek.

Ez alatt pedig azt értem, hogy az árak barátságosak és megfizethetőek az oldalon. Pelenkára mindig szükség van, az minden családnál óriási tételben fogy, ezért nem mindegy, a szülők mennyit költenek a pelenkára. És cserébe a minőséget sem kell feladnunk. Aki a pelenkás oldalról vásárol, biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb minőségű pelenkával láthatja el a gyermekét! Emellett pedig állandó akciókkal is segítik kicsit megkímélni a szülők pénztárcáját. Ha ti is kedvet kaptatok hozzá, hogy meglátogassátok az oldalt, ne habozzatok, és kattintsatok minél előbb a lord.shop.hu-ra!