A divatot követem, de az autóm legyen időtálló

Mindig is igyekeztem odafigyelni arra, hogy tisztában legyek azzal, mi éppen az aktuális divat. Persze az sem jó, ha az ember aszerint cserélgeti le a teljes ruhatárát, hogy éppen mi van divatban. Én azt vallom, hogy kell néhány időtálló darab, amit aztán lehet kombinálni olyan ruhákkal, amik éppen az aktuális divatot tükrözik. Ezzel szemben az autómmal és annak gumijaival kapcsolatban nem éppen ilyen véleményen vagyok, azoknak szerintem időtállónak kell lenniük, olyanoknak, amik nem mennek gyorsan ki a divatból. És persze a strapabíróság sem utolsó szempont csak úgy, mint az időtálló ruhadarabok kiválasztásakor.

Egy ismerősöm mesélte, hogy nyári gumi akció van a gumidiszkont.hu – n, és érdemes körülnézni, mert nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni. Így hát el is látogattam az oldalra, mert pont nyári gumikra volt szükségem, már nagyon érett a téli gumi cseréje. Tényleg olyan ajánlatokat találtam, amikkel akár több tízezer forintot is lehet spórolni! Kikértem az ismerősöm véleményét, és amire azt mondta, hogy nekem jó lehet, nem haboztam, meg is rendeltem.

Házhoz szállítást választottam, mert a személyes átvétel helyszíne túl messze lett volna nekem, így pedig nagyon kényelmes volt. Másnap ki is hozták a megrendelt terméket, mert szerencsére elég korán tájékoztattak erről a lehetőségről, és még délelőtt sikerült leadnom a rendelést. Ha ezt délután tettem volna meg, akkor 2 munkanapon belül hozták volna ki, de azt gondolom, az se túl hosszú idő.