Jön a meleg, de a divatos cascade klímának ez nem akadály!

Beszélhetünk egyáltalán olyanról, hogy divatos klíma? Szerintem igen! A cascade klíma pedig szerintem magasan vezet, ha klíma divatról van, szó.

cascade klíma
cascade klíma

Egy klíma esetében nem éppen az szokott lenni az elsődleges szempont, hogy hogyan néz ki, de szerintem ez is számít. Hiszen a klíma hűt, a lakásunk része lesz, egész évben azt fogjuk nézni még akkor is, ha esetleg nincsen bekapcsolva. Nem tehetjük csak el, ha nem akarjuk, hogy a falon díszelegjen. Ezért nekem a hűtő és fűtő teljesítményen és a zajszinten az is fontos volt, amikor klímát vásároltunk, hogy az a klíma hogy is néz ki.

Talán nincsenek nagy variációk, mert a klímák közel egységesen néznek ki. De nem mindegy, hogy az adott klíma mekkora, hogy lekerekítettek-e a szélei. Egy hosszabb, de karcsúbb, vagy egy rövidebb, magasabb modellt tudunk elképzelni a szobáinkban?

A cascade klíma amellett, hogy nagyon szépen néz ki, a funkcióit tekintve is szerintem a top 10-es klíma listán lenne, ha lenne ilyen.

A cacscade bora monosplit klíma például automata lamellás és 24 órás időzítővel is rendelkezik.

Mindig is olyan klímára vágytam, amit be lehet programozni, hiszen így nem kel, hogy egész nap menjen, hanem mielőtt hazaérnék, azelőtt egy kis idővel ( én 1 órával előbb szoktam) beállítom, akkor bekapcsol, és mire hazaérek, a lakás már teljesen le van hűlve. A nyári forróságból belépve pedig élvezhetem is a hideg levegőt.

Van bennük még intelligens előmelegítés, öndiagnózis, automata leolvasztás, Cold plasma ionizátor, billentyűzár és persze ledes kijelző, amitől szerintem sokkal elegánsabbnak néz ki, mint bármelyik más fajta.

Ha valaki éppen klíma beszerelését fontolgatja, akkor nagyon ajánlom, hogy nézzenek körbe a klima-szereles.hu oldalon. Itt ugyanis most hatalmas akció van, amelnyke keretein belül nem csak maga a klíma akciós, hanem a beszerelés is. Illetve itt most a csacade klímákra 5+5 év garancia jár.

Miért pont 5+5?

Az 5+5 év ebben az esetben azt jelenti, hogy 5 év garancia jár az egész klímára és ezen felül 5 év plusz garancia jár a kompresszorra! Ez azt jelenti, hogy 10 évig garanciás a klímánk.

Ráadásul most láttam itt egy olyan ajánlatot, hogy ajándék wifi egységet is adnak a klíma mellé.

Amúgy egy nagyon megbízható és profi csapatról van szó, mi is velük szereltettük be a klímánkat. Mindig van náluk egy jó ajánlat, mi is akciósan szereltettük be a klímánkat. Ráadásul sok olyan cég van, ahol a klímához nem jár szerelés, ilyenkor külön fel kell keresnünk egy szakembert, aki ért hozzá, mert a klímákat nem lehet csak úgy házilag beszerelni sajnos.

Jobb is az ilyet szakemberre bízni, én például nem merném magamnak megcsinálni nem csak azért, mert nehéz lehet bekötni a klímát, hanem attól is félnék, hogy rosszul fúrom fel a falra és esetleg leesik. Amit persze érthető okokból senki sem szeretne.

Nagyon sok hiba adódhat abból, hogyha nem megfelelően szerelik fel a klímát, ezért kell mindenképpen megbízható szakemberhez fordulnunk.

A megbízhatóságot sem nehéz már leellenőrizni, hiszen szinte minden cégről lehet véleményeket olvasni az interneten. Persze nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvasunk, de az biztos, hogy egy 5-10 vélemény elolvasása után már biztosan valós képet kapunk arról, hogy milyen cégre szeretnénk rábízni a munkálatokat.

A klima-szereles.hu csapata pedig az internetezők szerint is megbízható, és nekünk is nagyon sokat segítettek, imádjuk a klímánkat, már évek óta megvan és semmi panaszunk sincsen rá.