Fitnesz óra árak – ha fitt szeretnél lenni idén nyáron is

A nyári alak egy olyan idilli valami, amit mindenki el szeretne érni, de nem is tudjuk, milyen a tökéletes. Midnenkinek van egy egyéni célja, amit szeretne elérni, ennek érdekében pedig igyekszik mindent megtenni.

Sajnos nem elég csak helyesen táplálkozni ahhoz, hogy kellően fittek maradjunk, elkerülhetetlen a rendszeres testmozgás ennek érdekében.

Vannak olyan gyakorlatok, amiket otthon is el lehet végezni, de sokkal jobb szerintem, hogyha az ember konditermekbe megy, vagy szabadtéren égzi a gyakorlatokat, nem a négy fal között.

Rengeteg olyan hely van ma már az országban, ahol ingyenes szabadtéri kondiparkokat lehet találni. Ezeket mindenki használhatja. Igaz, általában nem valami nagyok, de vannak olyan időpontok, mikor még nem olyan zsúfoltak, ilyenkor érdemes menni.

A fogyás, az edzés mind nagyon jó dolog, de sok akadályba ütközhetünk közben. Szerintem az egyik legnehezebb belevágni. Az az egyik nagy kihívás, hogy abba kell hagyni a halogatást és tényleg tenni kell valamit azért a nyári alakért. A másik nagy buktató a motiváció. Megfelelő motiváció nélkül nehéz véghez vinni egy diétát vagy egy edzéstervet.

Az, ha látjuk, honnan indultunk és hol tartunk, vagy milyen változásokat értünk el, szerintem megadhatja a kellő motivációt a folytatáshoz is. Én azért, hogy mindig képben legyek az aktuális állapotomról, egy fitnesz órát vásároltam. Ennek a segítségével mindig figyelemmel követhetem, hogy mit csináltam aznap, hány kalóriát égettem el, hányat kellene még, mennyit sétáltam, milyen intenzíven edzettem.

Nekem az ilyen apróságok sokat segítenek abban, hogy fenntartsam a motivációmat és hogy minden nap a kitűzött céljaimat teljesítsem. Amióta megvettem, sokkal kiegyensúlyozottabban alszom, hiszen az alvásciklusaimat is kielemzi az óra és segít abban, hogy jobban aludjak esténként.

De honnan szereztem, és mennyibe kerül?

A fitnesz óra árak elég eltérően alakulnak. Sokat számít, hogy mennyi mindent tud egy ilyen ketyere, hogy milyen a designja, hogy mekkora a képernyője.

fitnesz óra árak
fitnesz óra árak

Nekem egy egészen egyszerű darab is teljesen megfelelt, úgyis az okos telefonom végzi a munka nagy részét, az óra csak segít neki ebben. Már 10 ezer Ft körüli összegtől lehet kapni olyan darabokat, amik teljesen megfelelnek a célnak, nem kell egy vagyont költeni a beszerzésükre.

Én az enyémet a bestmarkt.hu oldalon vettem. Itt elég sok modell közül lehet választani. A fitnesz óra árak itt egészen földhöz ragadtak, vannak olcsóbb, egyszerűbb és komolyabb, drágább darabok is. Egészen nagy kínálatból lehet itt választani, a rendeléseket pedig mindig gyorsan előkészítik, így hamar meg is érkeznek a termékek. Szeretek innen rendelni, mert nem csak fitnesz órák és okos órák tekintetében nagy a választékuk, sok más terméket is árusítanak.