Divat lett a klíma

A divatok jönnek mennek, sajnos már annyi idős vagyok, hogy már újra hordhatom azokat a ruhadarabokat, amelyeket tiniként viseltem. Ami még borzasztóbb ebben a történetben, hogy a kis kollégám új divathullámnak tekinti az új cipőjét, amit nem is olyan régen vett. Felvilágosítottam, hogy én azt a cipő formát 20 évvel ezelőtt hordtam, amiről ő most úgy vélekedik, hogy új divat. Ezért is mondom, hogy a divat tényleg megismétli önmagát, de nem hittem, hogy ilyen hamar, azt gondoltam, hogy legalább 40 év telik el, és akkor kerülnek elő újra és én tini és fiatal korom beli ruhadarabok és cipők, de a divat mint öltözködésben, mint pedig a lakberendezésben is újra és újra feltünteti a már rég letűnt irányzatokat.

Ami a nagy melegben nagyon népszerű lett az nem más, mint a klímázás. Mindenhol mesterséges hőmérsékletet generálunk, hogy a közel 40 fok meleget valahogyan át tudjuk vészelni. A lakásom sem maradhatott ki ebből a kényeztetésből, és én is beszereztem egy klímaberendezést. Nem volt könnyű dolgom, mert be kell valljam nem igazán értek a klímákhoz. Tudtam, hogy milyen árkategóriában szeretnék klímát vásárolni és azt is, hogy egy szobát szeretnék leginkább lehűteni, hogy a nagy melegben is jól tudjak aludni a hálóban. Nagyon hasznos tanácsokat kaptam a barátaimtól, akik ajánlottak egy oldalt, hogy ott is nézzek körül, mert ők onnan rendeltek és nyugodt szívvel tudják ajánlani a céget, mert nagyon megbízhatóak és kedvező áron árusítják a klímakészülékeket. Meg is néztem az oldalt, a cég gree klímákat is forgalmaz. Azt hallottam a barátaimtól, hogy a gree klíma nagyon jó márka, ők is azt vettek és minden tekintetben elégedettek vele.

 gree klíma

Ők 2 éve szereltettek be klímát, így jobbnak találtam, hogy én is több információt szedek össze a gree klíma tekintetében, hiszen a teljesítményük és az áruk sem minden jelen pillanatban számomra. Úgy gondolom, hogy egy közepes teljesítményű teljesen le tudja hűteni a kis szobámat. És pluszban még arra is gondoltam, hogy ne csak nagyon jól tudjon hűteni a klíma, itt percekben van a kapacitás megadva, hanem akkor már ez a szuper klíma tudjon melegíteni / fűteni is, hogy ha esetleg helyettesítésre, vagy simán csak fűtés rásegítésre lenne szükség. Szuper, hogy ezt a céget ajánlották a barátaim, én is úgy gondolom, hogy nagyon megnyerő maga a honlapjuk is és a termékkínálatuk, nagyon könnyen kiigazodtam, és nő létemre ki tudtam választani a számomra megfelelő klímát, ehhez természetesen hozzájárult az is, hogy a cég a termékei mellé leírást és képeket is mellékel, így összehasonlítást tudtam végezni, hogy melyik milyen. Így kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet.

Ami nagyon jó, hogy a cég vállalja a klíma leszállítását, és annak felszerelését, hiszen ki más is értene jobban az általuk forgalmazott klímához, mint ők. Nagyon profi szerelőgárda érkezett ki hozzám, a megbeszélt időpontban ott voltak és munkához láttak. Minden alkatrészt hoztak magukkal, erre sem kellett, hogy gondom legyen, ők mindennel készültek. Örülök, hogy ezt a remek céget választottam, mert kiváló minőségű klímával lettem gazdagabb, és a felszereléssel sem kellett törődnöm, minden könnyedén ment a maga útján. Ahogyan én ajánlásként kaptam a cég elérhetőségét, úgy én is tovább fogom adni másnak, hogy más is tudjon róluk.