Új napenergia pályázat a láthatáron!

Mindben, így az energiatermelésben és a -felhasználásban is vannak divatok!

Tulajdonképpen maga a megújuló energia felhasználása is egy divat, és egy milyen jó divat… Az, hogy óvjuk a bolygót és magunk is ilyen szinten tegyünk a környezetünkért! Az egyik legjobb trend, ami létezik! Nekem meggyőződésem, hogy hasznos lehet sok mindenből követendő divatot faragni, mert nem is ez az első jó példa, amit látok, és nincs az a terület a hagyományos divatiparig bezárólag, amely ne tudna rácsatlakozni bármilyen népszerűsítésre érdemes “projektre”.

De hazánkban egyébként nem csak a divatosság miatt lesz most új napenergia pályázat! Hanem azért talán, mert minden más szektor kicsit inog. Nem jön az orosz gáz úgy, mint régen, mert háború van, még nem épült fel az új atomerőművünk Pakson, szóval a Napenergia Plusz Program 2024 sok újat és szépet hoz! Végre a háztartások, a családok otthonai is könnyen birtokolhatnak ilyen kiserőműveket, amik a linkelt oldal által is népszerűsítve vannak.

Egyszerűen most azt látjuk, hogy valamit az ésszerűség tett igazán divatosság és ezért kezdett elterjedni!

Szóval a linkemen van egy olyan weboldal – nyugodtan kattintsatok rá, mert nem fogjátok megbánni -, ami teljesen erre épít. Hogy elkalauzoljon az új napenergia pályázat világába és segítsen pályázni is arra! A napenergia olyan függetlenséget ad, amihez semmi sem mérhető! Szélkerék nem lesz soha a kertünkben (bár menő lenne), minden más rendszer valamilyen állami vagy nagyüzemi fenntartónál kell legyen, de a napelem-technológia egyszerű, de egyre fejlettebb. És lehet belőle sajátunk is! Felszerelhetők napelemek a tetőre, és akár más helyre is, összekapcsolhatók akkumulátorokkal, ami a Napenergia Plusz Program 2024 keretein belül feltétel is egyébként, és a linkelt weboldalon szakemberek is elérhetők egy egyszerű visszahívás-kéréssel a kivitelezéshez.

Ahogy mondtam, az új napenergia pályázat most pont a naturális kisfelhasználókat célozza meg! Most nem arról van szó, hogy ipari parkok, nagyobb üzemek, vagy akár társasházak, vagy irodaházak ruháznának be. Itt most a kertes házunkat, és annak elektromos rendszereit láthatjuk el ezzel a földi jóval. Dupla akkora tárolókapacitásra pályázhatunk, mint termelő napelempanelek az inverter által nyújtott kapacitás összességére, vissza nem térítendő támogatással. Ezzel azt érjük el, hogy sokszor gazdálkodhatunk majd napenergiából akkor is, amikor nem süt a nap. Ugyanis az eltárolt energiát később is felhasználhatjuk. Mondjuk az éjszaka üzemelő és hasonló gépekhez, amik mindig mennek, mindig igényelnek villamos energiát.

Nem ez az első ilyen pályázat, de ez most valami új. Magyarországon sok furcsa, mindenkit összezavaró hír is érkezett 2023-ban a napelemes világ jövőjéről erre tessék: óriási összegű ösztönzőt kaptak még a magánemberek is napenergia pályázat keretében. Vége a találgatásoknak: a napelem igenis divatba fog jönni, mert lassan valami olyasmit nyújt, aminek nincs alternatívája. És a nagy újdonság, hogy ma már alapvetés az ilyen rendszerhez az akkumulátoros tárolókapacitás kapcsolása is! Ez a kedvenc új trendem, és a napenergiapluszprogram.hu tök jó oldal ennek a népszerűsítésére. Ötvözi a gyakorlati segítségkérést az általános edukálással, ezáltal mindenkinek, bárkinek segíthet! Lehet, hogy valaki csak odavetődik, nem is ismeri egyáltalán ezt az ágazatot, de ott jön meg a kedve az egészhez. Ugyanakkor segíthet bárkinek, aki már jelentkezne is rögtön a pályázatra, amint lehet – nekik sokkal kevesebb lesz a dolguk, de még sokkal több az azonnali hasznuk! Remélem, hogy csak úgy, mint a napenergia pályázat, amiről most beszélünk, én is hozzájárultam valamilyen jó trendnek a terjedéséhez azzal, hogy egyáltalán itt beszámoltam róla!