Már nem divat, de érdemes plasztikai sebészhez fordulni

Szerencsére már nem divat a túlzott plasztika. Biztos, ti is emlékeztek még arra, amikor néhány évvel korábban elég extrém műtéteket is vállaltak a nők és még a férfiak is, és persze ennek eredményeként sokszor túlzásba is estek, így a sok-sok műtét után nem volt természetesen szép az eredmény. Ma már a természetesség ennél sokkal fontosabb, de persze most is lehet extrém esetekkel találkozni. Viszont a természetes megjelenés nem jelenti azt, hogy nincs szükség plasztikai beavatkozásokra, hiszen akár egy baleset miatt, akár ténylegesen szépészeti beavatkozásról van szó, bármikor jól tud jönni ez a fajta segítség, csak tudni kell a határokat betartani.

Amit biztos, hogy fontos figyelembe venni, azt, hogy ki az orvos, milyen szakmai múlttal rendelkezik, és milyen vélemények vannak róla. Ezért én mindig az ajánlásoknak és az alapos utánajárásnak hiszek. Így most elhoztam nektek ebben a témában azt, akihez szerintem érdemes fordulni, és azt is elmondom, hogy miért gondolom így.

Amikor bármilyen beszélgetés során felmerül a plasztikai sebészet, én mindig a https://plasztika.info.hu weboldalon elérhető Kelemed Plasztikát ajánlom mindenkinek. Ezt a plasztikát vezeti Dr. Kelemen Ottó, akinek már több, mint huszonöt év tapasztalata van plasztikai sebészet területen. Ez már egy olyan erős szakmai múlt, ami bizonyosságot ad arra, hogy szakértő kezek alá fogunk kerülni. A https://plasztika.info.hu weboldalra nem csak az elérhetőségek miatt érdemes felmenni, minden típusú kezelésről vagy műtétről található igazán részletes információ, aminek köszönhetően sok kérdésre választ lehet kapni már azelőtt, hogy a rendelőbe jártunk volna. Így kicsit felkészülve lehet elmenni az időpontba, és olyan kérdéseket összegyűjtve, amikre nem találtuk meg a választ.

Ma már ott tart a tudomány, hogy sok esetben műtéti beavatkozásra sincs szükség, hiszen a saját zsírfeltöltéssel végzett beavatkozások során nincs szükség altatásban végzett műtétre, ezek helyi érzéstelenítéssel történnek, és általában néhány napon belül már el is múlnak a kezelés utáni duzzanatok, legalábbis az arcplasztikára biztos, hogy ez vonatkozik. Amennyiben más plasztikai beavatkozás érdekel, akkor nézd meg a https://plasztika.info.hu weboldalt, ahol mellnagyobbításról, mellfelvarrásról, különféle női plasztikákról és férfi plasztikákról, hasplasztikáról, arcplasztikáról, combplasztikáról, karplasztikáról, szemhéjplasztikáról és még jó néhány plasztikai beavatkozásról olvashatsz. Bármilyen problémád van, nézz szét bátran az oldalon, hogyha nem találsz valamit, akkor pedig egyszerűen hívd fel őket telefonon, vagy írj nekik egy e-mailt, illetve akár időpontot is tudsz azonnal foglalni a weboldalukon keresztül.

És hogy miért ajánlom őket? Az igaz, hogy nekem még nincs szükségem semmilyen beavatkozásra, de a szomszédom unokatesóján elképesztő változást vittek végbe. Gyönyörű lett a karja és az arca. A munkájuk eredménye mindent elmond, de a természetükről, segítőkészségükről is rengeteg jót mesélt nekünk.

Ha pedig ez nem elegendő, akkor a weboldalon található egy plasztika képek nevű menüpont is, ahol akár mellnagyobbításról, akár mellfelvarrásról, akár mellkisebbítésről, akár zsírleszívásról, akár karplasztikáról, akár hasplasztikáról, akár combplasztikáról, vagyis minden típusú plasztikáról találsz előtte és utána képeket, amiből láthatod a kezelések, beavatkozások eredményességét. A döntés mindig a te kezedben van, de az biztos, hogy a Kelemed Plasztika vezetője, Dr. Kelemen Ottó a több évtizedes szakmai múltjával mindent megtesz annak érdekében, hogy pontosan azt, sőt, akár még jobbat is kapj annál, mint amire gondolni mertél. Járj utána, térképezd fel, ismerd meg őket te is.