Gázszerelés a fotóstúdióban

Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de sosem rajongtam különösebben a divatért. Soha nem követtem az aktuális trendeket, legalábbis szándékosan, hiszen a fast fashion boltokban akaratlanul is találkoztam az ilyen ruhadarabokkal. Persze nem azt mondom, hogy nem voltak olyan dolgok, amik ne tetszettek volna, de azért elég sokszor nem igazán értem, hogy mitől lesz valami divatos. Igaz, nem is kell értenem, mert nem az én dolgom és ízlésről nem is szabad amúgy sem vitatkozni. De amúgy, ameddig találok olyan ruhákat, amiket szeretek, addig végül is teljesen mindegy, hogy a többi polcon mi van.

Az egyik közeli barátnőmnek van egy stúdiója, ahol divatfotózásokat szokott tartani és értelemszerűen ő a fotós. Mivel szinte állandóan zajlik a munka a teremben, így nagyon fontos, hogy működjön a bojler és a fűtés is – bár utóbbi leginkább a téli időszakban fontos.

Ám sajnos történt némi probléma: ugyanis egyszer csak megadta magát a bojler, ami azért baj, mert vannak olyan fotózások, ahol sok festéket használnak és emiatt le kell fürdeniük a modelleknek, ami jéghideg vízben sajnos egyáltalán nem kellemes, még a nyári kánikulában sem.

Úgyhogy ez azt jelentette, hogy azonnali megoldásra volt szükség – ami nyilván a gázszerelés volt -, ezért azonnal félbehagyták a munkát és nekiálltak a keresésnek az interneten.

Így leltek rá a vizgazfutesszerelo24.hu oldalára, akiknek, mint kiderült, nem csak a gázszerelés tartozik a profiljukba, hanem valójában minden más is; tehát a gázszerelés mellett víz-és fűtésszereléssel is foglalkoznak.

Igazából, amint meglátták, hogy akár egy órán belül is kimennek a helyszínre, szinte azonnal hívták is a szakembereket telefonon, mert aznap még rengeteg munkájuk volt hátra.

Azt mesélte a barátnőm, hogy már a telefonos beszélgetés is egy alapos kikérdezést jelentett, hogy még a kiérkezés előtt kiderüljön számukra, hogy mi lehet a probléma és hol lehet a baj forrása, méghozzá azért, hogy minél felkészültebben indulhassanak a helyszínre.

A kapcsolatfelvétel egyébként nagyon könnyen és gyorsan megy: egyrészt ugye bármikor fel lehet hívni őket, de akár még arra is van lehetőség, hogy azonnali visszahívást kérjen tőlük az ügyfél.

De nem ez volt a legszimpatikusabb számomra az elbeszélés alapján, hanem az, hogy a szakemberek, minden munkára garanciát vállalnak, aminek az ideje természetesen a munka volumenétől függ. Szerintem ez egy nagyon különleges dolog, én legalábbis még nem hallottam soha ilyenről, hogy egy szolgáltató a gázszerelésre garanciát vállalna.

A gázszerelés egy komoly szakértelmet igénylő feladat, amit mindenképp szakemberrel kell elvégeztetni, így azt mondta a barátnőm, hogy ha bármikor szükségem lenne esetleg vízszerelésre, akkor ne is keresgéljek, hanem gondolkodás nélkül hívjam a vizgazfutesszerelo.hu-t.