Extra lábmérettel is hódolhatok a divatnak!

A legtöbb nő számára fontos a divat, ezt kár lenne tagadni. Én is ide tartozom, és legalább két hetente vásárolok magamnak valami új ruhadarabot, táskát, cipőt vagy egyéb kiegészítőt.

A férjem eléggé megértő, és sosem teszi szóvá, hogy túl sok pénzt áldoznék erre a szenvedélyemre. De azért az is igaz, hogy igyekszem olyan helyekről vásárolni, ahol nem szálltak el az árak.

A legnagyobb gondot sokáig a cipők okozták, mert a lábam nagyobb az átlagosnál. Igazság szerint jóval nagyobb. Az ilyen cipőknek a megtalálása már önmagában is komoly kihívást jelent, de ráadásul nekem az is fontos, hogy szépek és divatosak legyenek.

Mivel nem akartam lejjebb adni az igényeimből, ezért elhatároztam, hogy addig fogok kutakodni, míg rá nem találok egy olyan üzletre, ahol divatos és nagyméretű cipőket lehet beszerezni.

Azóta már rátaláltam erre helyre, melynek weblapját a www.orias-shop.hu címen van lehetőségetek elérni.

Az óriás megnevezés nem véletlen: itt azok számára van kínálat, akiknek a lábmérete eltér az átlagostól. Ha a nagyméretű női cipők olcsón történő beszerzése a cél, akkor ők messze kiemelkednek! Ebben senki sem jobb náluk! Tudom miről beszélek, hiszen sok üzletet ismerek, és tényleg senki sem ér a közelükbe!

Nem véletlen, hogy máshonnan már nem is vagyok hajlandó cipőt vásárolni, csak tőlük.

De ennek természetesen nemcsak az az oka, hogy a lábméretemnek megfelelő lábbeliket kínálnak.

Van még két fontos szempont is: az egyik a olcsóság, a másik pedig, hogy szép divatosak cipőket találok itt.

Arról nem is beszélve, hogy elképesztően komfortos érzést adnak a lábamnak az itt vásárolt termékek.

Őszintén szólva minden kritériumnak tökéletesen megfelel ez a cipőbolt, és eszembe se jutna már másokhoz fordulni, ha valami lábbelit szeretnék vásárolni.

Nyáron utazunk a tengerpartra, így ez kiváló alkalom a számomra, hogy vegyek magamnak egy szandált. Teljesen evidens, hogy ezt is az ÓriásShopnál intézem!

Már nézegettem is a weboldalukat, de még nem sikerült döntenem. Az utazásig azért hátravan néhány hónap, szóval ráérek. Egy magassarkú szandált fogok választani, de egyébként lehet itt vásárolni lapossarkú és telitalpú változatokat is, ha valaki inkább arra vágyna.

Tény, hogy ez az olcsó nagyméretű női cipők boltja, de azért lehet itt mást is találni. Például gyönyörű női táskákat! Vásároltam is egy gyönyörű szép válltáskát, amivel majd jól fogok mutatni a tengerparton. A táska hasonlóan kényelmes és minőségi, mint a cipők, amiket innen vásároltam. Úgy látszik, bármit is vásároljon innen az ember, egyszerűen nem lőhet mellé.

Egészen biztos vagyok benne, hogy Ti sem fogjátok megbánni a döntést, ha megtisztelitek őket a bizalmatokkal!