Az otthoni póló készítés helyett a póló nyomtatást ajánlom

Emlékszem, még mikor általános iskolába jártunk, volt egy kézműves tábor, ami minden évben megrendezésre került. A programokat igyekeztek színesíteni, minden nap csináltunk valami érdekeset, rend szerint minden évben valami újat igyekeztek kitalálni a tanáraink, de voltak olyan programok, amit minden évben megrendeztek.

Ilyen volt a batikolás. Ez a fajta póló készítés minden évben elő jött, mert a gyerekek nagyon szerették és jó hosszú időre le lehetett foglalni őket vele. Minden évben magunkkal vittünk egy fehér pólót és a szivárvány minden színével befestettük. Akkor nagyon élveztem, hogy pacsálhatok a színes vízben, hogy a pólóm mindenféle színben tündökölt utána. Persze mai fejjel már fel nem venném amit akkor készítettem, mert rendszerint csak egy rendszertelen borzalom volt az egész, de akkor lelkesen magamra vettem és mutogattam, hogy igen, én csináltam azt a pólót.

A batikolt felsők után persze továbbra is igyekeztem a kreatív ruhák vonalán mozogni, vettem ruhafestéket és filctollakat, otthon pedig elkezdtem saját magamnak pólókat festeni. Akkor úgy éreztem, hogy azok a felsők mind nagyszerűen sikerültek. Pár évvel később, mikor a szekrényemet takarítottam, már nem is értettem, hogy tudtam egykor azokat a kézzel festett pólókat hordani. Az akkori szintemhez képest tényleg egészen jól sikerültek, csak amúgy lettek elég bénák szegények.

A festett és felvarrókkal díszített, tini korom kedvenc farmer dzsekijeit felváltották az egyedi pólók.

Eleinte igyekeztem mindenféle egészen egyedi mintával díszített pólót rendelni az interneten, aztán egyre elterjedtebbé vált az egyedi póló készítés. A póló nyomással foglalkozó cégek teljesen hirtelen robbantak be a köztudatba és onnantól kezdve, hogyha bármilyen feliratos pólót szerettem volna, akkor egy ilyen, póló nyomással foglalkozó céget kerestem fel.

Az egész úgy zajlott, hogy elvittem pendrive-on a képet, amit szerettem volna, majd megbeszéltük az eladóval, hogy hova szeretném tenni a pólón. Általában még aznap meg is volt a felső. Akkor mindenkinek ezt adtam ajándékba és én is rengeteg barátnőmtől kaptam hasonló ajándékot.

Azóta persze már van kedvenc póló készítő cégem is, a lolmarkt. Szeretem, mert sok helyen van üzletük és nagyon hamar dolgoznak. A nyomataik nagyon szépek és tartósak, és a használt pólóik anyaga is nagyon jó.

póló készítés
póló készítés

Lehet náluk online is rendelni, így azok is tudnak pólót venni tőlük, akik közelében nincsen boltjuk.

Az egyedi póló készítés a fő profiljuk, de nem csak ezzel foglalkoznak. Egyéb ajándéktárgyakat is lehet náluk készíttetni, de vannak saját mintáik is. Ezek többnyire humoros képekkel vagy feliratokkal díszített pólók, de szerintem mindenki talál köztük olyat, ami tetszik neki, vagy amit esetleg ajándékba adna.

Sokan nem szeretnek ruhát kapni az ismerőseiktől, mert nem lehet tudni, hogy tetszeni fog-e nekik, amit kapnak, vagy sem, de szerintem ha eléggé ismerjük a másik felet, bátran megajándékozhatjuk mondjuk egy ilyen vicces pólóval.

A legkülönlegesebb termékük szerintem amúgy a foszforeszkáló póló. Ezt kék és zöld mintával is lehet kérni és világít a sötétben. egy ilyen pólónak például szerintem nemtől és kortól függetlenül mindenki örülne.

Ha magunknak szeretnénk valami igazán engedi mintát készíttetni, vagy ha ajándékot keresünk, a lolmarkt.hu egy biztos megoldás. Én már vettem itt ajándékot apukámnak is, és magamnak is csináltattam pólót egy koncertre, mert nem volt az adott fellépő logójával díszített pólóm.

Én nem szeretem, hogy elmegyek egy koncertre és az embereken más bandák pólója van. Szerintem az tiszteletlenség a fellépőkkel szemben is. Vagy az Ő pólójukban jelenjen meg az ember, vagy ne bandás pólóban érkezzen! Szerintem ez egy alapszabály.

ezért készíttettem én már több bandás pólót is a lolmarktnál. Igaz, hogy ezek nem igazi, koncerten vett felsők, de jobb, mint a semmi.

Egy barátnőm például a saját rajzaival díszített felsőket ajándékozott a szeretteinek karácsonyra és én ezt is nagyon jó ötletnek tartom.

Az egyedi póló készítés rengeteg lehetőséget rejt magában, az önkifejezés egyik eszköze is lehet persze azon túl, hogy ajándéknak sem utolsó.

Az biztos, hogy a lolmarkt.hu sokkal jobban ért a póló készítéshez, mint a 13 éves énem, aki a világ legmenőbb dolgának tartotta a batikolt felsőket és a kézzel összefirkált pólókat.

emlékszem, még olyan tornacipóm is volt, amit akkor a barátaim írtak alá, és nagyon büszkén hordtam minden nap. Persze a szüleim nem örültek annyira a ténynek, hogy minden holmimat összefirkáltam, felnőtt fejjel pedig már kifejezetten kínosnak is tűnik visszagondolva. De akkor nagyon jól éreztem magam, és azt hiszem, csak ez számít igazán. Mindig annak kell lenni az elsődlegesnek, hogy nekünk mi tetszik és csak utána kellene azon gondolkoznunk, hogy a barátaink, ismerőseink mit gondolnak a megjelenésünkről, a ruhatárunkról.

Persze, könnyű ezt mondani, de azt hiszem, tényleg ez lenne a normális.