Elektromos kerékpárral is lehet divatos az ember

elektromos kerékpár

Mindig is nagyon fontos volt számomra a divat és az ízléses megjelenés. Igyekszem mindig nagyon odafigyelni arra, hogy milyen ruhákat veszek fel, hogy milyen kiegészítőket választok melléjük, hogy hogyan áll a hajam. Ennek ellenére sokszor elég egysíkúan öltözködöm, hiszen a ruháim nagy százaléka rózsaszín árnyalatokban pompázik. Így azonban könnyen tudom hozni azt a sportos, de mégis elegáns stílust, amit én nagyon kedvelek.

Miután azonban elköltöztem otthonról egy másik városba, hogy dolgozni kezdjek, egy új mindennapi kiegészítővel kellett kiegészítenem a szettjeimet. Mivel nem vagyok nagy barátságban a tömegközlekedéssel, a távok gyalog pedig nehezen megtehetőek, így egy bicikli vásárlása mellett döntöttem. Akkor még nem is tudtam milyen jól áll majd nekem egy elektromos kerékpár.

Apukám ajánlott nekem egy oldalt, ahol nagyon jó áron látott elektromos kerékpárokat. Ez a motorbolt.co.hu volt, ahonnan mint kiderült, ő már többször is vásárolt azelőtt. Állítása szerint mindig nagyon elégedett volt velük és a termékek minősége is teljesen kifogástalan.

Ezen az oldalon találtam meg álmaim elektromos kerékpárját, egy Neuzer Zagon női, matt korall színű darabot. Szerelem volt első látásra, így egyből a kosaramba is raktam a terméket.

A kerékpárral sikerült átlépnem azt a bizonyos összeget is, amelytől kezdve ingyenes a szállítás, azonban az ilyen nagy méretű termékekre ez érthető okokból nem vonatkozik. Ilyen esetben a csomag méretétől függően változhat a kiszállítás díja.

Lehetőségem volt beregisztrálni azonban, mint vásárló, így pedig a vásárlásom után hűségpontokat is kaptam, amiket majd kuponként válthatok be a legközelebbi rendelésnél. Ráadásul a termékhez visszavásárlási garancia is tartozott, ami nagyon szimpatikus volt számomra.

Lehetőségem lett volna személyes átvételre is Dunaföldváron, hiszen ott van egy üzlete a cégnek, azonban számomra ez nem volt opció. Egyrészt ez eléggé kieső helyen van nekem, valamint a szállítást sem tudtam volna megoldani.

Ez a cég azonban nem csak elektromos kerékpárokat forgalmaz. Termékpalettájuk nagyon sokszínű és ezerféle dolgot megtalálhatsz náluk, amelyekre egy motorosnak vagy kerékpárosnak szüksége lehet.

A kerékpárosok találkozhatnak náluk a Koliken, a Ztech, a Neuzer, a Gepida, valamint a Dema és Csepel márka termékeivel is. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt forgalmaznak kerékpárokat, valamint rengeteg kiegészítőt és alkatrészt is megtalálni hozzájuk.

A motorosoknak is nagyon nagy a választék, hiszen amellett, hogy különféle motoros ruházatokat, táskákat, bukósisakokat és protektorokat vásárolhatsz náluk, még motorolajok, ápoló termékek és Simson alkatrészek közül is válogathatsz.

Ha mindez még nem lenne elég, különféle gumik is kaphatók náluk. Nem csak motor és kerékpár gumik, de ipari gumiabroncsok, quad gumik, talicska gumik, utánfutó gumik és még babakocsi gumik is.

Röviden tehát: náluk tényleg mindent megtalálsz ebben a kategóriában!

Nem csodálom, hogy apukám többször is vásárolt már náluk és ennyire szereti őket, hiszen tényleg minden adott, amire csak szüksége lehet.

Én is nagyon elégedett voltam már akkor, amikor meghozta a futár a csodaszép rózsaszín elektromos kerékpáromat. Már a kicsomagoláskor láttam, hogy tökéletes kiegészítője lesz a szettjeimnek mindamellett, hogy könnyen elvisz majd egyik helyről a másikra. Elektromos kerékpárral ugyanis kisebb erőkifejtéssel, de nagyobb sebességgel haladhatsz, mint egy hagyományos kerékpárral.

Ajánlom, hogy kerékpár vásárláskor ti is fontoljátok meg egy ilyen darab beszerzését. Ha úgy döntötök, hogy beruháztok egyre, akkor mindenképpen a motorbolt.co.hu-t válasszátok!