Divatos előszobafal a lakás fénypontja

Fiatalkoromban mindig is a divat volt az, ami a leginkább érdekelt. Sokáig az volt a nagy álmom, hogy egyszer híres divattervező legyek. Rá kellett jönnöm azonban, hogy ez az álom majdnem csak elérhetetlen számomra, hiszen a divatiparba a belépőjegy nem csak sok munka és tanulás, de rengeteg pénz és szenvedés is.

Így találtam rá végül egy hasonlóan érdekes és kreativitást igénylő szakmára, amiben jelenleg is dolgozom. Ez pedig nem más, mint a belsőépítészet. Ez az út sem volt egyszerű és zökkenőmentes, azonban minden megérte, hiszen ennél jobban nem is szerethetném a munkámat. Egyszerre kiviteleztethetem a kreativitásom, a divatérzékem és a tervező képességem. Kell ennél több?

Én olyan belsőépítész vagyok, aki imádja a különböző lakberendező, lakásfelújító cégeket és oldalakat, hiszen szerintem nem szabad őket sem kizárnunk a versenyből. Nem állítom, hogy mindig ez a legjobb megoldás, de sokszor lehet igazán remek termékeket kifogni nagyon kedvező áron.

A múltkor pont egy barátnőm küldött nekem egy hirdetést “Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design” címmel. A kérdése az volt, hogy erről az oldalról rendelne maguknak az előszobába falpaneleket, és, hogy szerintem jó ötlet lenne-e.

Alaposan át kellett néznem az oldalt első lépésben, hiszen még sosem hallottam róluk. Mint kiderült ez a cég már több, mint 10 éve a piacon van és azóta foglalkozik falburkolatok, öntapadós tapéták, falvédők és falpanelek forgalmazásával, valamint gyártásával is. A referenciafotók között nagyon igényes munkákat láttam, valamelyik megoldás egészen hasonlított azokhoz is, amiket én szoktam javasolni az ügyfeleimnek.

Több termékkategóriát is végig böngésztem, és azt kell hogy mondjam, pozitívan kellett csalódnom. Nagyon széles a választék, szinte mindent megtalálni, mindezt pedig mindenki számára elérhető áron, ami az ilyen oldalaknál és cégeknél szerintem elsődleges szempont.

Egy debreceni szaküzlettel rendelkeznek, valamint az említett webáruházzal, így a termékeket élőben is megtekintheted, de online is eléred őket bárhonnan. Ami borzasztóan szimpatikus volt, az az, hogy ingyenes színminták rendelésére is van lehetőség. Így az ember könnyedén az adott falhoz és szobához tudja nézni a színeket, ez pedig nagyban megkönnyíti a folyamatot mindenki számára. Egyrészt a vevőt sem éri kellemetlen meglepetés, másrészt a cégnek sem kell a visszaküldésekkel bajlódni.

A különböző termékekhez felhelyezési útmutató is mellékelve van, illetve hosszas termékleírások taglalják az áruk tulajdonságait, használatát, tisztítását.

Összességében egy nagyon jó és színvonalas cégről van szó, amit mindenképpen ajánlanék másoknak is, így barátnőmnek is azt tanácsoltam, hogy mindenképpen innen rendeljenek falpaneleket maguknak.

Barátnőm leírása és preferenciái alapján kerestem én is pár terméket az oldalon, amiket megfelelőnek találtam, így el is küldtem neki azokat. Végül közülük ki is tudták választani a megfelelő darabot. Meg is rendelték, és mivel készleten volt pár nap alatt ki is szállították. Nagyon elégedettek voltak ezzel a gyors kiszolgálással, valamint a termékkel is, hiszen nagyon jó minőségű falpaneleket kaptak kézhez. Képet is küldtek nekem a kész falról, és mondhatni tátva maradt a szám.

Azóta már több szakmabeli társamnak is elküldtem azt a bizonyos “Előszobafal – Előszoba falburkolat – Kerma Design” című hirdetést, és mindenki nagy érdeklődéssel fogadta. Egyöntetűen profi cégnek nyilvánították, már csak a tapasztalatok szerint is. Így ha te is falaid felújításán gondolkozol, ne menj el a kerma.hu mellett.