Én már tudom melyik webshopban találom a legjobb női ruhákat

Divatosnak lenni a mai világban, szerintem elég nehéz. Az üzletek hasonszőrű, hordhatatlan ruhadarabokkal vannak tele, és ezt már néhány éve folyamatosan tapasztalom. Én személy szerint teljesen átszoktam az online vásárlásra, mert alig akad 1-2 fizikai ruhaüzlet, ahol értelmes és stílusos ruhákat lehetne vásárolni. De ugyanez igaz a cipőkre is, azt vettem észre, hogy minél rondább egy cipő, annál népszerűbb és drágább is. Az utóbbi 2-3 évben a divat eléggé laza irányt vett, sok helyen lehet látni oversize pulóvereket, kabátokat, amelyek szerintem borzasztóan slamposak. El szoktam gondolkodni, hogy mégis ki veszi meg ezeket, ki hord ennyire kényelmetlen, és teljesen stílustalan ruhákat. Aztán szembe jön velem egy csapat fiatal tini lány és rögtön helyére kerül, hogy kik a célpontjai ezeknek a nagy divatáruházaknak. Igazából tényleg azt sajnálom, hogy szinte minden üzlet ezt a fonalat veszi fel, és aki szeretne igazán nőiesen és stílusosan öltözködni, azoknak általában maradnak a méregdrága márkaboltok.

Az én ruhatáram nagy része pont ezért, külföldről származik. Ritkábban előfordul, hogy külföldi webáruházból rendelek, mert vannak olyan kedvelt márkák, amelyeket itthon horror áron adnak egyes üzletek, ellentétben a márka saját webshopjában nagyon jó akciók tudnak lenni, és ha még egy magasabb szállítási költséggel kell számolnom, akkor is jobban megéri.

A másik beszerzési forrásom, pedig a külföldi utazások során levadászott ruhadarabok, amit lassan sportszerűen csinálok.  Még ha nincs is rá feletétlenül szükségem, akkor is megveszem, mert tudom, hogy remek minőség és itthon biztos nem kapok ilyet. Külföldön valahogyan jobban szembe jönnek azok a boltok, ahol tényleg mindenki megtalálja a saját ízlését, egyedi és különlegesebb termékekkel találom szembe magam sok esetben.

Viszont nemrég, rátaláltam egy hazai, online női ruha webshopra, ahonnan már 2 alkalommal is rendeltem, így ez lett a legújabb beszerzési forrásom. A Spiné Webáruházra akkor bukkantam rá, amikor az évvégi céges rendezvényünkre kerestem egy csinos, alkalmi ruhát. Mondanom se kell, hogy lejártam a lábam az üzletek között, majd végső elkeseredésemben elkezdtem online webshopokban nézelődni. Így jött szembe a spine.hu női alkalmi ruha webshop hirdetése és az első képkockák már reményt csaltak a szemembe, ugyanis láttam, hogy ez nem egy átlagos női ruha webáruház. Rögtön eszembe is jutott, hogy egy olyan ember állhat mögötte, aki valószínűleg pont ugyanúgy nem éri be a mai divatosnak mondott holmikkal, mint sok hölgytársunk.

spine.hu

Mesés alkalmi ruhákra bukkantam, és szívem szerint többet is rendeltem volna. Végül, egy visszafogott, de annál nőiesebb és egyedibb fekete csipkeruhát választottam. Persze, a fekete sose mondható különlegesnek, de ennek a ruhának volt 3-4 olyan extra a kialakításában, amely miatt eltért a megszokottól. És ez fogott meg a webáruházban is, hogy minden ruhában megvolt az a pici plusz, amelytől már nem ugyanaz, mint sok más üzletben. Szóval megrendeltem a ruhát, és nagyon gyorsan ki is szállította a futár, méghozzá ingyenesen! Felpróbáltam, és a tükörbe látva magam elöntött a büszkeség, hogy micsoda szuper nő lett belőlem. Alig vártam az évvégi céges bulit, hogy végre másoknak is megmutathassam magam. A dicséretek nem is maradtak el, volt bennük részem rendesen.

Ezek után nem volt kérdés, hogy visszalátogatok a webshopba, és az első alkalommal annyira magukkal ragadtak az alkalmi ruhák, hogy észre se vettem milyen egyéb jó cuccok vannak. Találtam egy tök jó bronz színű bőrdzsekit is, ami nevéből adódik, hogy kicsit extrém, de igazából semmi kirívó nincs benne, szimplán állati jól néz ki. Mostanra ez lett a kedvenc bőrdzsekim, és szinte mindenhez ezt hordom tavasszal és ősszel is. Már rég kerestem egy ilyen stílusos női webshopot, ahol mintha ismernék az ízlésemet, mert rendszeresen ámulok a jobbnál jobb daraboktól. Bármilyen új ruhát akarok vásárolni, elsőre mindig náluk nézek szét, és eddig sose csalódtam bennük.