A divatos megjelenésbe nem fér bele egy sérült kijelző

iphone x kijelző csere

Számomra a divat annyit jelent, hogy a megjelenésem, vagyis a ruháim, a kiegészítők és a többi harmóniában vannak egymással, és az aktuális hangulatomat tükrözik. Ehhez az is hozzátartozik, hogy minden egyes ruhadarab és egyéb kiegészítő sérülés mentes. Ebbe beletartozik a telefonom is. Már nagyon régóta az Apple eszközeit használom. Nem azért mert sznob vagyok, hanem mert a grafikai munkát végzek és ahhoz nagyon hasznosnak bizonyult, illetve mert egy stabilabb, tartósabb rendszer mint a többi. Nem egy olcsó mulatság az biztos, de ha az ember vigyáz rá, akkor nagyon sokáig tökéletesen használható. Épp ezért mindig nagyon vigyázom a telefonomra, hogy semmilyen baja ne legyen. De sajnos, attól még, hogy én óvatos vagyok még nem jelenti azt, hogy más is ilyen körültekintő… Emiatt különösen mérges voltam, amikor a tesóm sikeresen összetörte a kijelzőjét a telefonomnak. Arról nem is beszélve, hogy az iphone x kijelző csere nem két fillér. De szerencsére találtam egy nagyszerű szervizt, ahol megoldották a problémámat.

Az lcdfix.hu-nál a kijelzőcsere nem lesz egy rémálom

Amikor a tesóm elém állt, hogy véletlenül betörte a telefonom kijelzőjét, hihetetlenül mérges lettem. Nem vagyunk már gyerekek, de ilyenkor elfog az az érzés, mint amikor eltörte egy-egy játékomat. Persze nem szándékosan, de akkor is nagyon rosszul esett. Most is olyan bűntudatos arccal állt elém, hogy azonnal csökkenni kezdett a haragom. Amikor mondta, hogy már tudja is, hogy hova fogja vinni, ahol biztosan megcsinálják, akkor már szinte nem is haragudtam. Mesélte, hogy az lcdfix.hu-nál már ő is járt, csak neki a Xiaomi telefonja miatt kellet igénybe vennie a szerviz szolgáltatásokat. Mondta, hogy nagyon elégedett volt mind az árakkal, mind a javítások gyorsaságával. Mivel ennyire lelkesen beszélt róluk, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem a weboldalukat, hogy lássam kikkel is van dolgunk.

A weboldal meglepően szép volt, nem számítottam rá, hogy egy telefonszerviznek ennyire elegáns és igényes oldala lehet. A menüpontok között könnyen ki lehetett igazodni, minden teljesen érthető volt. Az egyik menüpont alatt részletesen leírták, hogy pontosan mivel is foglalkoznak, és hogy az adott szolgáltatás nagyjából mennyi időt vesz igénybe. Ezt a részt is nagyon hasznosnak találtam, ezt nem írja ki mindenki ennyire részletesen. Az elérhetőség is abszolút egyértelműen fel volt tüntetve, ami szintén pozitívumnak számít.

Ha telefonszerviz, akkor lcdfix.hu!

Végül meggyőzött a tesóm beszámolója is, illetve az lcdfix.hu weboldala is, ezért felvettem velük a kapcsolatot és elvittem nekik a telefonomat, hogy kicseréljék a kijelzőt. Szerencsére nem sokszor kellett iphone x kijelző csere miatt szervizbe vinnem a telefonomat, de ha a jövőben valamiért mégis újra szükség lenne rá, akkor biztosan az LCDFIX-hez fogom hozni! Precíz és gyors munkát végeztek, maximálisan teljesítették, amit a weboldalon megígértek. Természetesen a tesómnak is megbocsátottam a dolgot, már csak azért is mert egy olyan helyet ajánlott, ahol az iphone x kijelző csere ennyire gördülékenyen megoldható. Azt fontos tudni, hogy nemcsak iphone-okkal foglalkoznak, hanem más típusú készülékeket is fogadnak, illetve a kijelzőcsere mellett van más szolgáltatásuk is. Fontosnak tartom, hogy ha valamilyen probléma van a telefonunkkal, akkor ne azonnal kidobjuk, hanem vigyük el egy olyan nagyszerű helyre, mint az LCDFIX! Hiszen, ha megjavítható akkor az számunkra és a környezet számára is egy jó dolog!