Hobbiból vállalkozás? Igen!

Sok mindenbe belevágtam, és sok területen kipróbáltam magam, de végeredményben mindig ugyanoda jutottam: a divat az, ami engem érdekel.

A ruhák tervezésével képes vagyok tíz órát is foglalkozni egyhuzamban, de nem csak elméleti szinten foglalkoztat ez a dolog, hiszen varrni is szeretek.

A ruhákat alig-alig vásárolom, és szinte minden, amit hordok, a saját kezemnek munkája, amire büszke vagyok.

Az ismerőseim és a barátaim állandóan kérdezgetik, hogy honnan vásároltam a ruháim, és mindig mosolyogva válaszolom, hogy sehonnan, hiszen én készítettem őket.

Sokszor kérnek arra is, hogy tudnék-e készíteni a számukra is valamilyen ruhakölteményt, amire én általában örömmel igent is mondok.

Mostanában azonban erre olyan gyakran kerül sor, hogy arra gondoltam, akár vállalkozást is varázsolhatnék a hobbimból. Csak éppen egy probléma van: fogalmam sincs a cégalapításról, a székhelyekről, az építményadóról és az efféle dolgokról.

Más lehetőségem nem maradt, csak az internet! Itt szerencsére meglehetősen hamar elém is tárult a megoldás a szekhelycentrum.hu honlapjának képében.

Ez egy olyan csapat, melynek a profiljai közé tartozik többek között a székhelyszolgálat budapest szolgáltatás, de ezen kívül segítséget nyújtanak abban is, hogy valaki megalapítsa a cégét.

Pontosan ebben van nekem segítségre szükségem!

Az eredeti tervem egyébként az volt, hogy majd a lakásomra jelentem be a cégemet, de tőlük megtudtam, hogy ez hiába hangzik elsőre jó megoldásnak, valójában csak több gondot okoz, mint hasznot.

Ilyen esetben építményadót kéne fizetnem, ami bizony nem kevés, de az sem mellékes, hogy elég macerás papírmunkával is járna ez a választás.

Ja, és a legrosszabb: ha a hatóságok ellenőrizni kívánják a cégemet, akkor a lakcímemre látogatnak ki, ami rendkívül sok kellemetlenséggel járhat, ráadásul nekem fogalmam sincs, mit kell tenni ilyen esetekben.

A szekhelycentrum.hu csapat azonban annyira felkészült ezekre az esetekre, amennyire csak lehet! Ha náluk van bejelentve a cégem székhelye, akkor a hatóságokat ők fogadják helyettem, így nekem csak tényleg azzal kell foglalkoznom, amivel igazán szeretek: a ruhák készítésével és varrásával.

A weboldaluk is híven tükrözi a profizmusukat! Elég csak néhány pillantást vetni rá, és egyértelművé válik a ti számotokra is! Az információk áttekinthetőek és jól láthatók, aminek köszönhetően akkor sem veszel el az oldalon, ha első alkalommal jársz rajta!

Az oldaluk látványa és színvilága is tökéletes!

Ha szeretnél egy vállalkozásba kezdeni, de eddig nem mertél belevágni, mert hiányzott hozzá egy megfelelő székhelyszolgálat Budapesten, akkor itt a kiváló alkalom, hogy végre a tettek mezejére lépj!

A weboldalukon minden szükséges kapcsolatot megtalálsz, és csak percek választanak el attól, hogy elkezd a folyamatot! Legyél egy sikeres vállalkozás büszke tulajdonosa minél előbb!