Egy kéretlen hirdetésből is kerekedhet eredményes vásárlás

Nem vagyok egy nagy vásárló típus, pláne, ha ruhákról van szó. Sőt, mondhatnám azt is, hogy évente 1-szer vagy 2 -szer veszek ruhákat. Ez nagyjából így is van és legfőképpen a nagy leárazások során szoktam ruhákat vásárolni. Egyrészt nem értek egyet azzal, amikor valaki hetente új ruhákat vásárol, másrészt szerintem ugyanúgy meg lehet venne egy csomó mindent, amikor a nagy leárazások vannak. Például téli kabátot a következő szezonra.

Az utóbbi időben rászoktam arra, hogy a ruhákat is online rendelem meg, és ha mégsem jó, akkor vissza tudom küldeni kicserélni. A legutóbbi ilyen megrendelésem során pillantottam meg a következő hirdetést: “Akciós termékek, olcsó termékek, olcsó áruk, online vásárlás, olcsó cuccok. DiszkontDepó – Hatalmas kínálat, kiemelkedően jó árak, folyamtos akciók! Ne hagyja ki a lehetőséget!” Gondoltam teszek egy próbát, miért ne, és megnézem ezt a kínálatot.

A diszkontdepo.com oldalon többféle kategóriából tudunk választani. Én célirányosan a konyhai eszközök és gépek kategóriát választottam, mivel pont szükségem volt egy konyhai mérlegre. Az előző nemrég romlott el és mivel nem lehet megjavíttatni, így pont kellett vennem egy újat.

Az oldalon 3290 Ft-ért lehet találni ezüst színű digitális konyhai mérleget. Ennél a mérlegnél grammnyi pontossággal lehet megmérni mindent egészen 5 kg-os tömegig. Se perc alatt ki lehet mérni vele bármilyen mennyiséget, majd csupán egy gombnyomással le is lehet nullázni. Az LCD kijelzőnek köszönhetően remekül látszik rajta minden. Sőt, ha például egy külföldi receptet akarunk elkészíteni, akkor van lehetőség arra is, hogy átállítsuk SI mértékegységekre, így nem kell váltogatni. Sokáig használható, csupán 2 db elem kell bele, ultravékony, szinte bárhol elfér és nem foglal sok helyet egyáltalán. A leírás alapján nagyon megtetszett, így nem gondolkodtam sokáig, azonnal meg is rendeltem a terméket.

Ha már a konyhai eszközöknél tartunk, akkor rendeltem még egy 3 fokozatú kézi késélezőt is. Sokat használom a késeket, így hamar elkopnak és gyakran kell élezni őket. Az előző élező tönkrement, így éppen eljött az ideje, hogy egy újat vásároljak. Rozsdamentes acélból készült, ami azért fontos, mert így sokáig lehet használni. Csupán 2990 Ft-ba kerül, így szerintem ez az ár abszolút megéri érte.

1-2 napot kellett várni és megérkezett a két darab megrendelt áru, amiket azóta is használok, mindenféle probléma nélkül. Szeretem az ilyen történeteket, amikor megpillantok egy ilyen feliratot a következő hirdetést és egy eredményes vásárlás kerekedik belőle: “Akciós termékek, olcsó termékek, olcsó áruk, online vásárlás, olcsó cuccok. DiszkontDepó – Hatalmas kínálat, kiemelkedően jó árak, folyamatos akciók! Ne hagyja ki a lehetőséget!”