A páromnak a divat, nekem a motorozás a hobbi

És én azt gondolom, ez így van rendjén. Mindenkinek kell egy hobbi, valami, ami kitölti a mindennapjai azon részét, amikor se nem dolgozik, se nem alszik, és éppen a családjával sincs. A hobbi, mivel kikapcsol, egy nagyon egészséges dolog, főleg a mai stresszes világban. 

Szerencsére nálunk ez nem probléma, a feleségemnek is, és nekem is van hobbink. A párom a divatnak hódol, mint hobbi. Nincs olyan magazin, amit ne olvasna, és nincs olyan pláza, amit ne ismerne olyan jól, mint a saját házunkat. Persze ez nem azt jelenti, hogy felelőtlenül szórja a pénzt, de szeret öltözködni. Nekem pedig ott van a motorom. 22 éves korom óta motorozok, azaz 15 éve. Nem semmi, másfél évtized volt! 

Jelenleg, így április közepén, már egyre jobban várom a nyarat. Pár hét és jön az első túra a haverokkal, ez ilyenkor mindig egy nagyon izgalmas időszak a számomra, és már mindig alig várom! Most is szó szerint tűkön ülök! Végre a pandémiás helyzet után ki tudok szabadulni a szobából, és megint mászkálhatunk Európa szerte! Ez persze nem ilyen egyszerű. Nagyon sok mindent kell elvégezni még egy-egy ilyen túra előtt, például tökéletes műszaki állapotba kell hozni a járművet. Legyen szó akár autóról, akár motorról, ez nagyon fontos lépés a biztonság miatt! Ezt mi a srácokkal mindig ugyanott oldjuk meg, mert találtunk egy nagyon szuper céget, akik motorgumikkal foglalkoznak. Mesélek róluk egy kicsit, illetve dobok egy linket hozzájuk, mert ilyen jó céget nem fogtok másikat találni, ebben biztos vagyok!

Ez a cég a motortire.hu. Ők elsősorban motorgumikkal foglalkoznak, ahogyan ezt említettem. 2008 óta forgalmazzák őket, ráadásul kimagasló minőségben, és valóban profin végzik a munkájukat. Ha valaki profi szolgáltatást nyújt, akkor az ez a cég! Mindjárt megértitek, hogy miért mondom ezt! Tudni kell róluk, hogy nagyon látszik ez a közel másfél évtizedes tapasztalat a szakmában. Mindent úgy csinálnak, hogy az az ügyfélnek nagyon kedvező legyen, és minden létező igényét kielégítsék. Hogy hogyan?

Kezdjük egyből azzal, hogy elég sokféle, magas minőségű motorgumit forgalmaznak, és a motorgumi árak eléggé kedvezőek náluk. A forgalmazott márkák között van a Dunlop, Continental, a Michelin, a Pirelli, és hasonló neves gumigyártók. Magyarul biztosan megtalálod azt a fajtát, ami neked személy szerint szimpatikus. És magát a „megtalálást” is segítik, ugyanis a keresőjükben több úton is eljuthatsz a gumikhoz. Kereshetsz például méret alapján, ha ehhez értesz, vagy kategória alapján, esetleg a motor gyártmánya alapján. A lényeg, hogy úgy találhatod meg a gumit, amit keresel, ahogyan az Neked a legkényelmesebb! És az, amit kapsz, kiváló minőség, nagyon jó áron!

motorgumi árak

Ha pedig megtaláltad a gumit, akkor nagyon egyszerűen tudsz vásárolni, nagyjából ugyanúgy, mint bármelyik másik webshopban. Adatok megadása, fizetés, szállítási mód, és a továbbiak, biztosan tisztában vagy vele, hogy ez hogyan zajlik. De ha esetleg nem, mert nem nagyon szoktál neten vásárolgatni, akkor is eligazodsz, nem bonyolult az oldal.

És a következő lépés, amikor már azon gondolkozol, hogy házhoz kérd, vagy átvedd a helyszínen a gumit. Érdemes lehet ellátogatni a cég szervizébe is! Itt ugyanis végeznek motorgumi szerelést, és azért sokkal jobb az ilyet szakemberre bízni, mégis csak a biztonságodról van szó, sőt tovább megyek, az életedről. Itt pedig nagyon hozzáértő szerelők dolgoznak, és szívesen várnak Téged és a motorodat előzetes időpontfoglalás után. Ezt vagy online teheted meg, vagy telefonon hívhatod őket. Persze, ha mégis a házhozszállítás mellett döntesz, akkor országos szinten vállalja ezt a cég! Amennyiben pedig mész a szervizbe, ez Budapest 19. kerületében található. Pest megyéből elég könnyen elérhető egyébként, én is feljárok vidékről.

De ha esetleg úgy olvasod ezt a cikket, hogy nem a motorosok világába tartozol, csak esetleg ide tévedtél, akkor is van egy nagyon jó hírem! Nem olyan régen megnyitotta kapuit a cég autószervize is, ahol már a négykerekű ügyfeleket is ezer örömmel, és hatalmas hozzáértéssel várják, minden elképzelhető probléma esetén. Ahogy ismerem őket, tuti tudnak majd segíteni.

Van még valami, amin ezeken felül is tud foglalkozni a cég? Nehéz elképzelni, hogy van, mert ez sem semmi, de mégis! Hihetetlen, de a közösségi média felületeit is folyamatosan kezeli. Na ilyet mutass másikat! Egy motorszerelő céget, ami jelen van a YouTube-on, elég szép feliratkozói számmal, és videókat oszt meg. Látszik, hogy ez nem csak egy pénzkeresési forma, nem csupán egy profitorientált vállalkozás! Ez egy szenvedély, és ez tesz egy vállalkozást igazán jóvá. Ez az, amitől az általuk nyújtott szolgáltatás igazán kiemelkedő lesz, ez választja el azoktól a vállalkozásoktól, amik csak a dellára mennek.

És egy utolsó dolog még a cégről, ami nem nagy dolog, de sokat emelhet az ügyfelek bizalmán. Vagyis fordítva, inkább ebben az esetben a bizalom volt előbb. Mondom is, hogy miről van szó. A motortire elnyerte a Megbízható Bolt minősítést is, ami egész nagy mérföldkő lehet egy vállalkozás, vagyis online shop életében. Hogy mi is jelent ez? Nem nehéz kitalálni. Azt, hogy ez egy megbízható bolt, vagyis az ügyfelek fix, hogy elégedetten távoznak. Ez alapból fontos, de ha egy szervizbe mész, akkor aztán főleg. Ez nem játék, és nem derülhet ki később, hogy valamit benéztek, vagy elrontottak. Ez nem olyan, mint egy termékrendelés. “Szétesett alattad a motor út közben? Jó, küldd vissza, visszaadjuk a pénzt”. Nem, ez nem így megy, itt életekről van szó, ezért kell megbízható helyre menni!

Szóval azt most megígérem, hogy nem csalódsz, ha ellátogatsz erre az oldalra, és rendelsz valamit, vagy benézel a szervizbe. A motorgumi árak kiemelkedően jók, a minőség magas szinten robog, ahogyan a vállalkozás is folyamatosan fejlődik. Nem rossz, sőt! Ez a tökéletes szerviz, és gondolom ezt akarod megtalálni a motorodnak, ha Te is valóban szerelmes vagy ebbe a hobbiba, márpedig minden bizonnyal az vagy. Minden motoros ilyen, én tudom. Kezdheted akár a YouTube csatornával is, ha esetleg egy hosszabb napon vagy túl, és nem szeretnél már olvasni. De mindenképp szörfölj egyet a weblapon is! Az én szavam és tapasztalatom a garancia, illetve az összes barátomé, aki ide jár. Talán már az is árulkodik valamiről, hogy több, mint 10 barátom jár ide. Legyél Te a következő törzsvendég!