A legdivatosabb autótakaró ponyva, amit online rendeltem

A divat nagyon ritkán jelent egyet a kényelemmel, vagy a praktikussággal. Ha szigorúak akarunk lenni, akkor azt is mondhatjuk, hogy a divat a legtöbbször abszolút nem kényelmes, de nem is a kényelem érdekében öltözünk divatosan.

Biztosan mindenkinek van olyan ruhadarabja, ami abszolút kényelmetlen, de nagyon jól néz ki benne, így rendszeresen hordja. De nem kell a designer ruhákig mennünk, elég csak megemlítenünk a magassarkút. Persze vannak kényelmes magassarkúk is, de azért nem ez a legjellemzőbb. A sportcipő sokkal kényelmesebb, de azt mégsem vehetjük fel egy kosztümhöz.

Már évszázadokkal ezelőtt is meg lehetett figyelni azt, hogy nem a legkényelmesebb darabok lettek divatosak. A fűző erre a legjobb példa. A korai divat szerint mindenki fűzőt viselt. Akin már volt fűző életében az alá tudja támasztani, hogy ez az egyik legkényelmetlenebb ruhadarab. Persze nem is a kényelem a funkciója, hanem az, hogy elrejtse amit nem szeretnénk látni engedni. A fűzők szinte összepasszíroznak, nehéz bennük ülni és ha túl szorosan van meghúzva, akkor még a légzés és az evés is gondot okozhat.

Szerencsére a divat azért már nem határolódik el ennyire élesen a kényelemtől, nem kell kínozni magunkat azért, hogy divatosak legyünk, vagy másoknak tetsszünk. Főleg nem az over size pulóverek és edzőcipők világában.

Nehéz megmondani, hogy mi számít divatosnak és mi az, ami nem az. Hiszen mindenki elég egyedien öltözködik, egyre nagyobb teret hódít magának az a felfogás, hogy öltözz, ahogyan jól esik. Ha végigsétálunk az utcán, rengeteg stílust megfigyelhetünk. Néha egészen érdekes szettek jönnek szembe az emberrel, de mindegyikben van valami harmonikus.

Nemrég úgy döntöttem,hogy az autómat is fel fogom öltöztetni. Persze nem kell itt semmi furcsaságra gondolni, csak egy autótakaró ponyva rendelését tervezgettem.

Az autótakaró ponyva arra jó, hogy megvédje az autónkat a környezeti hazásoktól. Sajnos nem tudok mindig fedett helyre parkolni az autómmal, ilyenkor pedig mindig attól félek, hogy jön egy jégeső, vagy egy macska és tönkremegy az autóm. A macskák ugyanis előszeretettel sétálnak végig az autókon. Ez addig nem is probléma, amíg csak a lábnyomaikat hagyják rajta, de mikor már fel is sértik a fényezést, akkor nem örülök nekik annyira.

Az autótakaró ponyva arra is jó hogy nem jegesedik le annyira az ablak, mint nélküle, így a reggeli indulás is sokkal könnyebb, hiszen nem kell azzal kezdeni, hogy a motort járatva kapargatjuk a jeget a szélvédőről.

A jeges ablak sok balesetet is okozhat. Vannak, akik jeges ablakkal indulnak el reggel, hiszen az ablakfűtés miatt egy 10-15 perc múlva el is olvad a jég, de addig balesetveszélyes dolog a vezetés.

Ezek voltak a fő indokok, amikor úgy döntöttem, hogy nem várok és végre aktuális lett az autótakaró ponyva rendelése.

Az olajwebshop.hu oldalról rendeltem. Megtévesztő a neve. Ugyanis, rengeteg fajta olajat lehet náluk kapni, a fékolajtól a motorolajig minden olaj megtalálható náluk. Ezen kívül viszont sok más autós kiegészítőt is árusítanak, így érdemes náluk jobban körülnézni. Egyszer még autós izzót is vettem innen.

Az autótakaró ponyva amit innen vettem egyszerű, de nagyszerű. Nagyon jó anyagból van, igazi védelmet nyújt az autóm fényezésének. Nem kell egyébként mindenféle katasztrófára gondolni, nem csak a savas eső károsíthatja a fényezést, hanem a túlzott napsütés és akár a víz is, hiszen berozsdásodhat az autó. Bár ez inkább a régebbi modellekre igaz.

Szóval innen rendeltem és meg is érkezett az autótakaró ponyva. Én házhoz kértem, de rengeteg más postázási és átvételi lehetőség van a vásárlóknak, így akár üzletben is átvehettem volna.

Az autótakaró ponyva pedig amennyire egy ponyva az lehet, egészen divatos. Egyszerű, tört fehér színe van, nincsen rajta semmi felesleges dísz, de mégis jól néz ki.

Amikor autótakaró ponyvát vesz az ember, akkor meg kell nézni, hogy milyen méretben rendel. Ugyanolyan ez, mint egy ruha. Ott is mindig meg kell nézni, hogy milyen a méretezés, és hogy tökéletesen illeszkedni fog-e.

Az autóknál sincsen ez másként, hiszen az autók is elég különböző méretűek. Így mindig meg kell nézni, hogy milyen méretet rendelünk és hogy az jó-e az autónkra és arra is figyelni kell, hogy milyen helyről rendeljük meg, illetve, hogy milyen anyagból van, és az mennyire véd a környezeti hatások és a macskák ellen.

Az én tippem az autótakaró ponyva vásárlására az olajwebshop.hu, mert nekem már bevált és még sosem csalódtam benne, a ponyváik is egyszerűek, de szépek. Pont, mint amilyennek egy ponyvát elképzelek.