Mi most a divat az öltözködés világán kívül?

Nagyon régóta nem tudom pontosan értelmezni, miért gondoljuk, hogy általánosan meghatározható, hogy milyen ruhákat kéne éppen, ebben az adott időszakban hordanunk. Eleve úgy érzem, inkább párhuzamos divatok vannak manapság, bizonyos szubkultúrák így, mások meg amúgy szeretnek újabban öltözködni, de még csak ezekből sem követ mindenki pont egy divatot.

A divat viszont élesebben jelen van az öltözködésen túl más, világot meghatározó dolgokban, jelenségekben, tendenciákban. A minap például a Panasonic hőszivattyú kapcsán azon kezdtem el gondolkodni, hogy mikor is lett divat ennyire a környezettudatosság, de ez például milyen jó divat…

Velem segített megismertetni például pont ez a Paco Haus nevű szolgáltatót, akik Panasonic hőszivattyút szereltek nekünk, a kínálatukban pedig további, fantasztikus dolgokat is fel tudtam fedezni! Nagyon jó kis weboldal a pacohaus.hu, ajánlom még azoknak is, akik nem épp ebben a pillanatban vásárolnának, szereltetnének be valami ilyesmit (klímát, hőszivattyút). Mert van például egy Tudástár menüpont az oldalon, ahol nagyon hasznos írásokba futhatunk. A most emlegetett területen belül megtudhatunk mindent és nem csak általánosságban. Klímákról, hőszivattyúkról mindenféle elképzelhető mélységben edukálnak.

Ezáltal megérhetjük, honnan mit és mikor érdemes beszerezni, hogyan spóroljunk okosan és hatásosan rezsiszámlánkon, és biztosítsuk otthonunk fűtésbiztonságát. Manapság nagyon sok olyan szorongató hír volt a neten – főleg úgy 2022 és 2023 tájékán -, hogy sokak téli fűtés nélkül maradhatnak Európában. Nos, itt, a Paco Hausnál lesznek olyan megoldások dögivel, amikkel némileg (vagy teljesen) függetleníthetjük magunkat a külső körülményektől. Például “lehozhatjuk” háztartásunkat a földgázhasználatról.

És természetesen, ha lesz konkrét elképzelésünk, akkor ők segítenek megvalósítani azt. Mondjuk egy Panasonic hőszivattyú segítségével akár.

De kérhetünk tőlük árajánlatot például elektromos padlófűtés telepítésére is. Eléggé sokoldalúak a megoldásaik és én azt szeretem nagyon, hogy teljesen személyre szabottak ezek a megoldások. Pont a mi háztartásunk igényeihez tudnak szabni mindent, amit szeretnénk. Mindenféle újító technológiát illetően nagyon profik, és tapasztalattal is rendelkeznek minden irányú munkálatot illetően. Így nem csak a telepítésben, hanem a karbantartásban is otthon vannak. Ez egy sokat látott társaság széles termékpalettával. Ez az, ami biztosítja, hogy ne csak valamilyen részmegoldást, hanem a mi egyéni problémánkat tökéletesen orvosló eszközt kapjunk házunk belső fűtését vagy hűtését illetően.

Láttam én már olyan társaságot, akik a telefonban javasoltak helyi megtekintés nélkül valami olyasmit, amiben személyesen hittek, de be kell látni: minden igény egyedi igény! És a Paco Haus munkatársai ezeket mindig figyelembe veszik. Pont olyan eszközbeszerelést, vagy megoldás segítenek majd találni, amivel 100%-ban elégedettek lehetünk.

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú egy kifejezetten alacsony energiafelhasználású hőszivattyú típus. Lám csak, máris teljesült a fenntarthatóság ígérete. Ez utóbbi egy jó megközelítési szempont szerintem, mert most minden gondolat a zöld szemléletből ered, és az élet ezt mindenféle módon jutalmazza. A Paco Haus fog tudni ilyen, energiahatékony, fenntartható, mégis hibátlan megoldást találni fűtési és hűtési igényeinkre.