Újra divatos az analóg fénykép, de hol kapható fotópapír?

A polaroid kamerák újbóli megjelenése magával hozta azt, hogy az analóg képek újra divatba jöttek. Ennek számos oka van, A digitalizáció elején mindent online akartunk tárolni, de rá kellett jönnie az embereknek, hogy mégiscsak hangulatosabb leülni és fényképalbumokat nézni, mint a telefon vagy a számítógép képernyőjét nézni.

Vannak olyan üzletek, ahol a telefonunkról, vagy egy adathordozóról ki lehet nyomtatni a képeinket fotópapírra, persze jó drágán. egy darabig én is ezt csináltam, de úgy döntöttem, hogy jobban járok, ha fotópapírt veszek otthonra.

Nyomtatóm már volt, már csak a fotópapír hiányzott ahhoz, hogy otthon nyomtathassam ki a kedvenc fotóimat. Persze, kinyomtathatom sima papírra is, de annak nincs meg az a varázsa, mint egy fotónak, ezért mindenképpen szerettem volna fotópapírt venni.

A fotópapír fényes és sokkal jobban visszaadja a színeket, mint a sima papír.

Szerencsére nem kellett sokáig keresnem, fotópapír elég sok üzletben kapható, hiszen ők is felismerték, hogy mennyire keresett cikk lett. Végül a nyomtatoalkatresz.hu oldalról vásároltam, mert itt volt az egyik legolcsóbb. Itt a kiszállítás is ingyenes, és nagy tételben még kedvezményt is adnak a papírokra. 50 db 10×15-ös fotópapír tintasugaras nyomtatóhoz például csak 516 Ft, de ha 3 csomagot, vagy annál többet vásárolunk, akkor 506 Ft/csomag áron hozzá lehet jutni. Ez sokkal olcsóbb, mint a legtöbb helyen.

Szeretek innen rendelni, mert sok ehhez hasonló mennyiségi kedvezményük van, és a szállítás is nagyon gyors. Szinte mindent lehet itt venni, ami a nyomtatóhoz szükséges, nagyon jó minőségűek a termékeik is. Most pedig végre én is tudok fotókat nyomtatni otthon!