A lányom a divat szerelmese

A lányom már 22 éves, de már tíz évvel ezelőtt is látszott, hogy mivel is szeretne majd foglalkozni: a ruhákkal és a divattal.

Mikor valamilyen filmet vagy sorozatot néztünk, már ott is elsősorban az érdekelte, hogy a különféle szereplők milyen ruhákat viselnek magukon. Míg mások a filmek cselekményeiről beszéltek inkább, addig Ő órákon keresztül képes volt csacsogni arról, hogy egy adott szereplő milyen nadrágot vagy kabátot viselt magán.

Nagyjából 14 éves korában kezdett el foglalkozni a varrással. Kezdetben csak magának varrta a ruhákat, de később már a feleségemnek, nekem és a barátainak és készített különféle öltözékeket.

Kezdetben a ruhái persze még közel sem voltak tökéletesek, de nagyon hamar fejlődésnek indult, és mostanra már igazi ruhakölteményeket tud tervezni és alkotni. Azt gondolom, hogy komoly karriert futhat be a divatvilágban, ha elég kitartó marad.

Pár hete például egy olyan darabot készített, melynek simán helye lenne a legmenőbb divatlapok lapjai között is! Azt a ruhát magának szabta, és annyira jól nézett ki benne, hogy én még le is fotóztam.

A jövőben talán több fotót is készítenem kéne a ruháiról, és megmutatnom másoknak, mert így hátha felfigyel valaki a munkáira, és egy kis lökést ad a karrierjéhez.

Mindenesetre az említett kép annyira jól sikerült, hogy arra gondoltam, ki kéne nyomtatnom, és kirakni a falra.

Úgy döntöttem, hogy a legjobb szolgáltatót fogom kiválasztani erre a célra, hiszen a lányom munkája szerepel azon a képen!

Sokat válogattam az interneten, mire rátaláltam a legjobb választásra: sooters.hu.

Úgy gondolom, Ti is azonnal rájöttök, miért is tartom olyan nagyra ezt a szolgáltatót, ha néhány percet eltöltötök a weblapjukon.

Általánosságban igaz, hogy egy jó vállalkozásnak jó weboldala is van! A sooters.hu csapatára ez tökéletesen igaz! A szolgáltató kiváló, profi és lelkiismeretes, és látszik, hogy az internetes felületükre is kellő hangsúlyt fektetnek!

Több terméket is lehet tőlük rendelni, de ami engem most igazán érdekelt, az a fotókidolgozás!

A foto nyomtatás tekintetében is több a lehetőség, melyek közül én a kasírozott dekorációt választottam ki, bár a vásznas megoldás is nagyon tetszett, és majdnem azt választottam.

Azok kedvéért, akik nem lennétek tisztában a kasírozott kép fogalmával, elmondom, hogy miről is van szó.

Az általunk kiválasztott kép tulajdonképpen egy ezüstpanelre kerül fel egy különleges eljárás keretein belül. Ennek a panelnek nagy előnye, hogy rendkívül könnyű, annak ellenére, hogy nagyon masszív is közben. A panel hátulján egy akasztó és egy kitámasztó is megtalálható, így azt könnyedén elhelyezhetjük a falra, asztalra és sok minden másra is.

A méretet tekintve természetesen több választási lehetőséget is kínál nekünk ez a príma csapat, így az elképzeléseinknek semmi nem szabhat határt!

Talán azt kérdezitek, hogy nem-e túl bonyolult megszerkeszteni egy ilyen képet?

Nos, a weblapjukon megtalálható online szerkesztő segítségével ez az egész nem igényel többet pár percnél!

Megadjuk a méretet és feltöltjük a kívánt fotót. Nagyjából csak ennyi volt a dolgom, a rendelésen kívül! Ez azért elég jól hangzik, nem?

A rendelés átvételének a módját tekintve két választási lehetőségünk is van: személyesen az üzletükben, vagy egy futárszolgálaton keresztül. Bármelyik megoldást is részesítsük előnyben, mindkettőben tökéletesen megbízhatunk.

Mikor a kezembe került a kasírozott kép és rápillantottam, rögtön tudtam, hogy profi foto nyomtatás történt! A látvány egészen egyszerűen szenzációsra sikeredett, és bántam, hogy nem rendeltem mindjárt többet is ebből a termékből.

A lányom hasonlóan vélekedett, és nagyon hálás volt nekem ezért az ajándékért.

Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan a ház minden szobájában ott fog díszelegni egy hasonló kép, hiszen már a lányom és a feleségem is azon gondolkodik, hogy rendelni fog még ezekből.

Elképzelhető, hogy vászonképeket is rendelni fogok tőlük, hisz egészen biztos vagyok benne, hogy azok hasonlóan csodálatos díszek lehetnek a ház falain.

Egyébként nem csak foto nyomtatásban kell gondolkodnotok, ha ezen az oldalon jártok, hiszen itt például foglalkoznak egyedi pólókkal, bögrékkel, párnákkal, kulcstartókkal és még sok minden mással is! Ez a felsorolás tényleg csak a töredéke volt annak, ami ott vár rátok!

Azt gondolom, ezek az ajándékok bárki számára értékesek lehetnek, így ne habozzatok és nézzetek körül Ti is a weboldalukon! Ha boldoggá szeretnétek tenni szeretteiteket, akkor ez a hely maga a megtestesült tökéletesség erre a célra!

Még csak azt sem lehetne mondani, hogy drágán dolgoznak, pedig a minőségre itt aztán tényleg maximálisan törekednek!

Szeretnél hozni egy jó döntést az ajándékozás tekintetében? Ha igen, akkor csak kattints rá a fent megtalálható linkre, és ott lesz minden, amire csak szükséged van!