Divattervezőként engem a természet inspirál

Már gyerekkoromban is imádtam a kertünkben vagy a közeli mezőn tölteni a szabadidőmet. A nyári szünetek során sokszor teljes napokat töltöttem azzal, hogy a fűben ülve virágokat és bogarakat rajzoltam a vázlatfüzetembe.

Arról álmodoztam, hogy egyszer majd divattervező leszek, ez az álom pedig mára már valósággá vált. A mai napig előszeretettel inspirálódom a növények és állatok színeiből és alakjából, és ez a munkám során nagy sikereket hozott nekem. Jelenleg a saját kertem kiépítésén dolgozom, és alig várom, hogy odakint üldögélve megszálljon az ihlet új ruhák tervezéséhez.

Néhány hónappal ezelőtt kezdtem el kialakítani a konyhakertet az udvar szélén. Mivel a nulláról kezdtem, nagy szükségem volt a gazdabolt.hu-ra, ahonnan minden fontos eszközt be tudtam szerezni.

Mindenekelőtt a webshop zöldségmagkínálatát vettem szemügyre, és nem kellett csalódnom abban, ami ott fogadott. Bab, kukorica, paradicsom, paprika vagy kelkáposzta – szinte akármivel teleültethettem volna a konyhakertemet, mivel a gazdabolt.hu számtalan lehetőséggel kecsegtetett számomra.

A zöldségmagok menüpontján belül is több opció közül lehetett választani. Külön kategóriába sorolták például a babot és a borsót, a hagymaféléket, az uborkát és a salátát is, ezáltal rendkívül egyszerűvé vált a keresés folyamata. Olyannyira, hogy az ember seperc alatt tele tudja pakolni a virtuális kosarát mindennel, amire csak szüksége van.

A webshop széles körű választékának tökéletes bizonyítéka az, hogy egyetlen zöldségfajtán belül is többféle vetőmag közül választhatunk. Vegyük például a babot! A gazdabolt.hu lehetővé teszi, hogy karósbabot, sárgahüvelyű babot vagy akár szárazbabot is termesszünk, ugyanis mindezek elérhetőek az üzlet kínálatában.

A kertészkedés persze nemcsak bab, borsó és saláta termesztéséből áll – jó ötlet lehet például néhány virágmagot is beszerezni a gazdabolt.hu oldalról. Ebben a termékkategóriában hét oldalon keresztül válogathatunk különféle színes virágok közül. Legyen szó violáról, petúniáról, nefelejcsről vagy éppen estikéről, ebben a webáruházban szinte bármilyen fajtát beszerezhetünk. Sőt, olyan különleges vetőmagokhoz is hozzájuthatunk, amelyek elültetésével ehető virágok fognak nyílni a kertünkben.

Aki igazán kedvező áron szeretne kertészeti cikkeket vásárolni, annak csakis a gazdabolt.hu-t javaslom, ahol az akciók menüpontjában szinte bármire lecsaphatunk a különféle ajánlatok keretein belül. De ha véletlenül nem találnánk valamiből leértékelt darabot, akkor sem kell csüggedni, ugyanis ebben a webshopban az eredeti árak is megfizethetőek, így nem kell félnünk a túlköltekezéstől.

Számomra rengeteg hasznos információval szolgáltak a Gazdabolt TV adásai is, csakúgy, mint a különféle hírek és cikkek, amelyekre a webshop főoldalán találtam rá. De a gazdabolt.hu ennél jóval több segítséget is nyújt, ugyanis a “Szaktanács” menüpontra kattintva számos témakörben fordulhatunk a webshop szakértőihez a kérdéseinkkel.

A gazdabolt.hu-nak köszönhetem, hogy ezentúl már a saját kertemből inspirálódhatok a munkám során. Éppen ezért mindenki másnak is nyugodt szívvel ajánlom, hogy bízza magát ennek a webáruháznak a kínálatára, amennyiben belefogna a kertészkedésbe!