Nemcsak a ruhánk lehet divatos!

https://www.pipereporta.hu/sct/213213/Gyertya-keszites-alapanyagai

Vajon fontos-e a divat? Számítanak a márkák? Ezeket a kérdéseket bizony sokszor feltettem már. Hiszen minden csapból a legújabb trendek folynak, sőt ömlenek! Bevallom engem annyira nem érdekelt sose. Igaz, ami igaz mindig örültem, ha sikerült egy-egy márkás ruhát túrnom, de alapvetően inkább az egyediségre törekedtem az öltözködés terén is. Ami a barátnőim körében mostanában nagyon divatos lett az a szappan, gyertya és egyebek házilag való elkészítése. Amikor összeülünk kávézni, akkor is rengeteg képet mutogatnak az elkészült alkotásokról. Már annyit beszéltek róla, hogy én is egészen kedvet kaptam hozzá. Amikor ezt megemlítettem, akkor ajánlották a Pipere Portát, hogy csakis onnan szerezzem be a hozzávalókat. A barátnőm át is küldte a https://www.pipereporta.hu/sct/213213/Gyertya-keszites-alapanyagai linket, ahonnan ő is szokta rendelni a gyertyakészítés kellékeit.

Készítsünk gyertyát!

Amikor először körülnéztem a Pipere Porta oldalán, nem gondoltam volna, hogy ennyire megnyerő lesz. A választék elképesztő volt, és abszolút minőséginek tűnt első ránézésre. Gyorsan a https://www.pipereporta.hu/sct/213213/Gyertya-keszites-alapanyagai aloldalra mentem, ahol tényleg minden ott volt, ami a házi gyertyakészítéshez kell. Végignézegettem a kategóriákat, és mivel előzőleg már utánanéztem, hogy pontosan mire is lesz szükségem, ezért könnyedén a kosárba gyűjtöttem a szükséges kellékeket. Ezután még azért körül néztem a weboldal többi aloldalán is. Meglepve tapasztaltam, hogy a többi kategória is megfogott, és elkezdtem játszani a gondolattal, hogy klassz lenne, ha idén mindenki házi szappanokat, gyertyákat és krémeket kapna ajándékba. Végül mégis maradtam a gyertyakészítésnél, hogy így első alkalommal ne essek túlzásba.

A Pipere Porta bővítette a hobbijaim listáját!

Alig vártam, hogy megérkezzen az első rendelésem, amit a https://www.pipereporta.hu/sct/213213/Gyertya-keszites-alapanyagai linken található termékekből válogattam össze. Nagyon megörültem, amikor megkaptam az értesítést, hogy a hozzám közeli Foxpost pontra megérkezett a csomagom. Miután leellenőriztem, hogy minden megvan-e, amit rendeltem már bele is vetettem magam az alkotásba. Korábban több videót is néztem a témában, ezért egész gyorsan belejöttem a gyertyaöntés folyamatába. A megrendelt mennyiséget (direkt nem rendeltem túl sokat), meglehetősen gyorsan elhasználtam. Gyönyörű gyertyákat tudtam készíteni a Pipere Portáról rendelt hozzávalók segítségével. Természetesen, nemcsak magamnak készítettem ezeket a gyertyákat, hanem ajándékoztam is belőle az ismerőseimnek. Mindenkinek nagyon tetszett!

A sikeren fellelkesülve úgy döntöttem, hogy nemcsak a gyertyakészítésbe vágok bele, hanem a kencekészítést is kipróbálom. Ahogy láttam, ahhoz is minden kapható a Pipere Porta oldalán. Így hát a második kör rendelésnél, a kencekészítés kategóriában néztem körül, de mivel a lelkes gyertyagyártás során elfogyott néhány alapanyagom, ezért a https://www.pipereporta.hu/sct/213213/Gyertya-keszites-alapanyagai aloldalra is ellátogattam. Amikor minden szükséges alapanyagot összeválogattam, izgatottan adtam le a rendelést. Rájöttem, hogy mennyire jó érzés ilyen dolgokkal foglalkozni!

Mielőtt elhagytam volna a rendelés leadást követően a weboldalt, megakadt a szemem a blogon és az oktatóanyagokon. Először észre sem vettem, hogy itt ilyen is van! Meg is néztem egy-két videót és beleolvastam néhány cikkbe. Mindet igazán érdekesnek és hasznosnak találtam. Jó volt tudni, hogy a Pipere Porta még ebben is segít.

Az alkotás bearanyozza a napokat!

A második rendelésem is olyan kifogástalanul érkezett meg, mint az első! Ahogy korábban a gyertyaöntésben, úgy a kencekészítésben is nagy örömömet leltem. Hihetetlen, hogy mennyire ki tudnak kapcsolni ezek a tevékenységek! Biztos vagyok benne, hogy még sok hasonlót ki fogok próbálni, mert teljesen feltöltenek energiával! Ha pedig alapanyag kell, akkor Pipere Porta!