Fontos, hogy a tudatos élet ne csak divat legyen

Napjainkban egyre fontosabbá vált a tudatosság, akár szépségápolásról, akár étkezésről van szó. Egyre többen odafigyelnek arra, hogy olyan kozmetikumokat használjanak, és olyan élelmiszereket fogyasszanak, olyan ruhákat hordjanak, ami egészséges, természetbarát, így egyre nagyobb szerepet kapnak az öko ruházatok, bio élelmiszerek és natúr kozmetikumok. Sokan úgy tekintenek erre, mint ha divatról lenne szó, de alapvetően mindenkinek el kellene gondolkodnia azon, hogy ebbe az irányba elinduljon, hiszen ez az, amivel sokat tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük az egészségünket, és a környezetünkre is odafigyeljünk.

Amikor én elmerültem a tudatos táplálkozásban, alaposan felmértem a kínálkozó lehetőségeket. Fontos volt számomra, hogy olyan webáruházat találjak, akik hasonló gondolkodással rendelkeznek, és fontos számukra is a minél tudatosabb életvitel. Így találtam meg A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online áruházat. Számukra nagyon fontos az érzelmi és fizikai jólét, amihez olyan bőséges kínálatot nyújtanak, hogy bármilyen típusú betegség esetén megtalálja mindenki a neki való alapanyagokat.

Kiállnak az egészséges életmód mellett, és mindent megtesznek azért, hogy betegségektől mentes életet élhessen mindenki. A termékkínálatot ők maguk is tesztelik, és folyamatosan bővítik. Ez ad biztos hátteret annak, hogy valóban olyan alapanyagokat és termékeket értékesítenek, amik megfelelnek az egészséges táplálkozás kritériumainak, az öko háztartás vezetéséhez.

A számos általuk forgalmazott termék mellett saját márkás termékük is elérhető, ez a Naturcity. A saját márkás termékek között található zabpehely, hajdina, bulgur, útifű, maghéj, eritrit, chia mag, és hajdinaliszt is. A reform élelmiszerek mellett fellelhető több natúr kozmetikum, étrendkiegészítő is kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Személyes vásárlásra is lehetőség van, mivel a Biocitynek van egy fizikai üzlete is, ami Szegeden található a Mérey utcában, de akinek ez kiesik, az az online webáruházakból bátran rendelhet, mivel a kiszállítás országos szintű A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webáruházból, ahol már akár 6900 Ft-os vásárlás esetén ingyenes szállítást kaphatsz.