Szép tartással minden ruha jobban áll rajtunk

A divat az életem – na jó, sajnos nem vagyok semmilyen nagy divatcég reklámarca vagy tervezője, de nagyon-nagyon odavagyok a divatos ruhadarabokért. Engem nem riasztanak el a már-már elvontnak mondható tervezői darabok, bár kétségtelen, hogy egy szemeteszsákból készített táska nem biztos, hogy utcára való.

Sajnos drága ruhakölteményekre nincs pénzem, de a saját kis keretemből mindig megpróbálom kihozni a maximumot: mindig vadászok használt darabokra, akciókra, továbbá a meglévő ruhák kombinálásából is próbálom a legjobbat, legstílusosabbat kihozni.

Egyetlen dolog van, ami mostanában képes elrontani az örömöm: a derékfájás. Fájós derékkal, kényszerpózba görnyedve semmilyen ruha nem áll jól az emberen, ezt 100%-ra mondhatom.

Sajnos ez a derékfájás már nem új dolog az életemben, már 2-3 éve kezdődött, de eleinte csak időszakosan jelentkezett, és nem igazán törődtem vele. Utólag ez nagyon rossz döntésnek bizonyult, ugyanis, ha az első jeleknél felkerestem volna a therapy4u-t, akkor most nem kellene szenvednem.

Ahogy említettem, a therapy4u szakemberei dolgoznak azon, hogy megoldódjon a derékfájással kapcsolatos problémám. Bár utólag megtudtam, hogy az ide érkező emberek 80%-a ajánlás útján érkezik, én másképp találtam rájuk: egyszerűen csak beírtam a Google-be, hogy “gyógytorna zugló“, és őket találtam a legjobbnak a felbukkanó lehetőségek között.

Ami először megfogott, az az volt, hogy nagyon professzionális, mégis könynen átlátható és érthető volt a weblapjuk. A többi gyógytornásszal ellentétben náluk közérthető módon találhattuk meg a különféle problémák és kezelések leírásait, így még a laikusok is könnyen megvilágosodhattak általuk.

Amellett, hogy érthető a weboldal és szimpatikusak voltak a kollégák, még az árak is nagyon kedvezőek voltak. Sőt, az időpontra sem kellett sokat várni. Ez nagyon fontos tényező volt számomra, ugyanis az állami rendszerre sajnos nem igazán számíthattam a hosszú várólisták miatt.

Az első kezelések után sem változott a véleményem: a kedvességük és profizmusuk teljesen lenyűgözött. A pozitív hatást hamar megtapasztaltam, de tudom, hogy ebben tudatosnak kell lennem.
A therapy4u szakembere szerint az az egyik kulcstényező minden kezelés esetén, hogy meglegyen a rendszeresség és következetesség: nem szabad abbahagyni akkor, amikor elkezded érezni a javulást, ugyanis ez eleinte csak átmeneti.
A tartós változáshoz szükséges a hosszútávú következetes munka, méghozzá megfelelő, profik által végzett módon.

Még tudom, hogy hosszú út áll előttem, de örülök, hogy már ennyire rövid idő alatt is érzek változást, és nagyon jó érzés, hogy ennyire odafigyelnek rám a gyógytornászok.

Ha szakembert keresnél derékfájásra, akkor azt kell mondjam, hogy a therapy4u-nál található a legjobb gyógytorna zugló környékén, úgyhogy ne habozz felkeresni őket!
Egy egyenes, szép tartással minden ruha sokkal szebben fog állni rajtad.