A divat és a minőség nálam kéz a kézben jár

Az életemben nagyon fontos szerepet játszik a divat. Egyszerűen megmagyarázhatatlan érzés fog el, egy-egy divatbemutató során, mániákusan követem a legújabb trendeket, divat bloggereket, divattervezőket és hasonlókat. Viszont azért két lábbal a földön állok, és amellett, hogy elismerem, hogy egy-egy merészebb darab megállja a helyét a divat világában, elsősorban, ha magamról van szó, mindig a praktikusság és a minőség van az első helyen.

Az egyéb más használati tárgyaimmal sem bánok másképpen, éppen ezért, mikor autószervizre volt szükségem, csakis a legjobbal voltam hajlandó szóba állni. Nem kellett szerencsére sokáig keresgélnem, hamar rátaláltam a MetaAutoszerviz weboldalára, ami rögtön az első pillanatban meggyőzött.

A MetaAutoszerviz a 18. kerületben található Budapesten, a Méta utca 13-as szám alatt. A képek alapján már láthatjuk, hogy egy nagyon szép rendezett és modern autószervizről van szó, nem pedig egy ilyen fű alatti garázsbandáról. Bár ha már azt vesszük, hogy a weboldaluk is meglehetősen profi, aligha merülhet fel az emberben bármilyen kétely afelől, hogy nem profikkal van dolga.

Az autószervizelés mellett még klímaberendezések töltésével, javításával és tisztításával is foglalkoznak. Ha esetleg erre lenne szükséged, akkor is nyugodtan keres fel a metaautoszerviz.hu oldalt, a fejlécen rögtön látni fogod, hogy ebben az esetben melyik telefonszámot kell beütni.

Az egész oldalban az tetszik, hogy nagyon praktikus, pontos a célnak való, és mindent nagyon könnyen meg lehet rajta találni. Egyértelmű, hogy merre vannak az árak, milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni, vagy ha nem szeretnél telefonálgatni, akkor online is lehet időpontot foglalni bizonyos munkálatokra, vagy kérhetsz egyedi árajánlatot is.

Ami pedig még szintén tovább növelte a bizalmamat az oldal iránt, hogy mindegyik szolgáltatásnál részletes leírásokat olvashattunk a munkálatokról és a folyamatokról. Egyáltalán nem volt egy szakzsargon szakmai leírás, leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy az is meg tudja érteni, aki életében nem hallott róluk semmit se.

Végül én is kértem egy időpontot és el is mentem a MetaAutoszervizhez. Nem csalódtam, tényleg Budapest legjobb autószervizesét találtam meg!

MetaAutoszerviz